Debrecenben hol és melyik orvosnál lehet gátvédelemmel szülni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 20:53
1/6 anonim válasza:
HIdd el, hogy a szülésben nem a gátmetszés a legfájdalmasabb dolog. Viszont könnyíti a természetes szülést. Ha nem vágnak, akkor repedsz magadtól...
2/6 A kérdező kommentje:
Az első szülésemnél volt gátmetszés, nehezen gyógyult és még azóta is fáj a szex. A következő szülésnél kihagynám....
2009. aug. 16. 20:17
3/6 anonim válasza:
Sajnos nem tudom, de talán a védőnőd tudja majd. Én is azt olvastam, hogy ez csak az orvosoknak könnyíti a dolgát, bár biztos vannak olyan esetek amikor tényleg szükséges. Szerintem embere válogatja, én reménykedek, hogy nem fogok így járni(a szexel), de ha reped az is fájdalmas. Szóval ezen nem lehet eligazodni.
4/6 anonim válasza:
Én gátvédelemmel szültem, semmi repedésem nem volt Dr. Török Péternél a DEOEC-en.
5/6 anonim válasza:
BOCS,AZ OFF-ért,de az első válaszoló hülyeségét nem tudom szó nélkül hagyni!Dehogy repedsz!Ha tágulékony vagy(ezt akkor,abban a pillanatban látja a szülésznő vagy doki,és dönti el,h vág-e avagy sem)nem repedsz!2 gyereket szültem,és nem volt gátmetszésem.Se kívül,SE belül nem sérültem.Nem egész 3 nap után már otthon voltunk.A kórházban tartózkodás alatt még tűt sem láttam(Bp.Szent Istán khz).
6/6 A kérdező kommentje:
Szeretnék én is gátvédelemmel szülni. Ha nem muszáj, nem fognak vágni. Csak keresnem kell egy rendes dokit és szülésznőt. Köszi a választ utolsó hozzászóló!
2009. szept. 28. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!