Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akiknek fájásokkal indult a...

Akiknek fájásokkal indult a szülése, milyen volt amikor felfigyelt a fájásokra?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy éppenhogy csak érezted, és onnantól figyelted, vagy ahhoz volt egy kis erössége, hogy tudd,jobb ha figyeled mostmár? Nem tudom érthető e mire gondolok.

Az a baj, hogy már minden egyes apró pici görcsre,amit éppenhogy érzek,már úgy figyelek mintha legalábbis kötelező lenne, a külső méhszájam van nyitva. És már kezdek ebbe megőrülni. :)

37+5 kismama.

2012. nov. 19. 14:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon sok jóslóm volt.Én is minden kis görcsre figyeltem.Aztán egyszer csak jött egy hosszú percekig tartó falat kaparó fájdalom.Akkor már tudtam h elkezdődött.Szerencsére nem volt mind olyan erős.Hidd el fel fog tűnni.:)
2012. nov. 19. 15:00
 2/8 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, meg fogod érezni, ha már az igazi fájások jönnek. Azok másképp fájnak, mint addig bármi. Nekem az első szülésem 4 perces fájásokkal indult, arra ébredtem éjjel, hogy fáj, többé-kevésbé rendszeresen. Elkezdtem mérni az eltelt időt 2 fájás között és akkor láttam, hogy rendszeresek. Akkor lezuhanyoztam, és nem múltak, ébresztettem a Férjemet és mentünk a kórházba.

A második szülésnél (6 hete:o))éjjel 2kor indultak a fájások, 8 percesek voltak. 3kor ébresztettem a Férjemet, ismét zuhany próba és utána irány a kórház.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy mindkettő szülés előtti estén voltam a dokinál vizsgálaton és mindkétszer szólt, hogy időzített bomba vagyok!

Ne aggódj, felismered, ha menni kell! És ha mégis téves riasztás, senki nem fog ujjal mutogatni Rád!

2012. nov. 19. 15:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna ki a kérdést :)

Én is hasonló korban vagyok, már elkezdődtek a jóslók és amikor keményedéseim vannak is egyből nézem az órát :) Mondjuk ezek nem erősek, de azért mégis résen akarok lenni :)

Hol fogsz szülni? Kisfiút vagy kislányt vársz?

37+4 hetes kismami

2012. nov. 19. 15:08
 4/8 anonim ***** válasza:
1. vagyok.Amúgy ez az első fájásom pont a zuhany alatt indult.Akkor tudtam h itt már baba lesz.14 óra vajúdás után meglett a pici fiam.:)
2012. nov. 19. 15:14
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen, gondolom,hogy az erősebbeket már meg fogom éreni,de az első fájásoknak még nem nagyon van erejük,nem? Szóval azokra nem is szokott felfigyelni az ember lánya, csak amikor már meg kell állni a házimunkában::)

Fiút várok, budapesten szülök majd.

2012. nov. 19. 15:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem olyan erős jóslóm volt 24 órán keresztül, h be is mentünk a kórházba biztos ami biztos alapon. Bent tartottak, mivel másnap mindenképp be kellett volna feküdnöm túlhordás miatt. Másnap jöttek is a fájások, az elsőre fel sem figyeltem, gondoltam na megint itt a jósló... De mikor 5-7 perces váltakozással jöttek egymás után, és sokkal másabb volt mint a jósló, na onnantól tudtam h baba lesz ebből :)
2012. nov. 19. 17:04
 7/8 A kérdező kommentje:
:) tudom,hogy nem fogok lemaradni róla, de ez tényleg igy van,hogy az utolsó időkben máár minden apró jelet szülésnek vél a kismama. :)
2012. nov. 19. 20:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Én júliusban szültem. Már előtte egy héttel elkezdett távozni a nyákdugó darabokban. Így minden reggel úgy keltem fel, hogy ma van a nagy nap, és minden este így is feküdtem le. 6-án délután furcsán éreztem magam, ha nem a lakásban voltam, hanem kinn, a döglesztő melegben úgy éreztem nem visznek a lábaim. Nem tudtam pontosan, hogy a melegtől van e. Aztán elkezdett fájni a hasam fél6 körül, de nem szűnt meg a fájdalom, olyan volt, mint a menstruációs görcs. Így nem volt egyértelmű. Este 9-kor fájt a derekam, a hátam, de ez sem szűnt meg. Felhívtam a szülésznőt, azt mondta ez csak erős jósló. Aztán fél 11-kor 20 percenként jöttek a fájások, Másnap 5 21-kor császárral megszületett a Kisfiam. Nekem fél 11-kor sem igazán volt egyértelmű...
2012. nov. 20. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!