Akiknek fájásokkal indult a szülése, milyen volt amikor felfigyelt a fájásokra?
Úgy értem, hogy éppenhogy csak érezted, és onnantól figyelted, vagy ahhoz volt egy kis erössége, hogy tudd,jobb ha figyeled mostmár? Nem tudom érthető e mire gondolok.
Az a baj, hogy már minden egyes apró pici görcsre,amit éppenhogy érzek,már úgy figyelek mintha legalábbis kötelező lenne, a külső méhszájam van nyitva. És már kezdek ebbe megőrülni. :)
37+5 kismama.
Ne aggódj, meg fogod érezni, ha már az igazi fájások jönnek. Azok másképp fájnak, mint addig bármi. Nekem az első szülésem 4 perces fájásokkal indult, arra ébredtem éjjel, hogy fáj, többé-kevésbé rendszeresen. Elkezdtem mérni az eltelt időt 2 fájás között és akkor láttam, hogy rendszeresek. Akkor lezuhanyoztam, és nem múltak, ébresztettem a Férjemet és mentünk a kórházba.
A második szülésnél (6 hete:o))éjjel 2kor indultak a fájások, 8 percesek voltak. 3kor ébresztettem a Férjemet, ismét zuhany próba és utána irány a kórház.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy mindkettő szülés előtti estén voltam a dokinál vizsgálaton és mindkétszer szólt, hogy időzített bomba vagyok!
Ne aggódj, felismered, ha menni kell! És ha mégis téves riasztás, senki nem fog ujjal mutogatni Rád!
Mintha én írtam volna ki a kérdést :)
Én is hasonló korban vagyok, már elkezdődtek a jóslók és amikor keményedéseim vannak is egyből nézem az órát :) Mondjuk ezek nem erősek, de azért mégis résen akarok lenni :)
Hol fogsz szülni? Kisfiút vagy kislányt vársz?
37+4 hetes kismami
Igen, gondolom,hogy az erősebbeket már meg fogom éreni,de az első fájásoknak még nem nagyon van erejük,nem? Szóval azokra nem is szokott felfigyelni az ember lánya, csak amikor már meg kell állni a házimunkában::)
Fiút várok, budapesten szülök majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!