Az normális, hogy az utolsó hónapban sem érzem terhesnek a terhességemet?
Ne értsetek félre, nem "nagyzolni" akarok, de már attól kezdtem el félni, hogy ami nálam van az nem normális. Én éjszaka alszom rendesen, egyszer kelek fel wc-re. Nem fáj semmim, néha dagad a lábam, de az sem minden nap. Rendesen mozgok és ráadásul a hasam sem nagy, már nst-n megkérdezték, hogy miért jöttem, mert a többiekhez képest kicsi hasam van. 6 kg-t híztam eddig...
Már tényleg kezdek félni, hogy ez nem normális.3 hetem van még a szülésig, de egyeltalán nem érzem közelinek az időt, mert olyan jól elvagyok. A kisfiam sem rúgja szét az oldalam, egyeltalán nem kellemetlen ahogy mozog. Nem is félek a szüléstől.
Másnak is voltak hasonló tapasztalatai?

Nekem sem volt terhes a terhességem, bár az utolsó 2 hétben nagyon el tudtam fáradni és szépen bevizesedtem, mégis élveztem minden percét.
Úgy rohantam nst-re, mintha nem is lettem volna mindenórás. Nem én mondom, másoktól "kaptam meg".
És a kislányom mocorgása sem volt annyira vészes, pedig egészen addig mocorgott folyamatosan, amíg elő nem bújt.
Örülj neki! Ha minden rendben van veletek, miért kellene tehernek érezned?
És a szüléstől sem kell félni. Minek? Az csak gátolna téged. Ha bízol magadban és a babádban, meg tudod beszélni vele, hogy simán menjen minden, akkor nincs mitől tartanod.
Csak azt sajnálom, hogy a te hozzáállásod ma különlegesnek számít és a félelem a megszokott.
Hasonlóan könnyű szülést kívánok!
9 hetes kislány anyukája

Örülj neki:DVan aki végig szenvedi van aki nem,hát te a szerencsések közé tartozol:)
Mellesleg tegyük tisztába a terhesség szó jelentését és eredetét.Nem a teher szóból jöt mielőtt mindenki mondja h a terhesség csúnya szó.nem a terhesség a ter szóból ered ami áldott állapotot jelent:)

Én is így voltam lányommal, akár én is írtahattam volna, pedig túlhordtam 8 napot. Sosem voltam olyan jól, mint akkor:-) Nem akartam megszülni:-) A szülés is gyors, könnyű volt, kívánok nektek is ilyet!
Remélem most még 11 hetes pocaklakómmal is ilyen lesz:-) Eddig ugynúgy tünetmetnes vagyok, mint 14 hónapja lányommal.
Örülj, és élvezd ki még a hátralévő időt, és pihenj:-)

Én ugyanigy voltam, még pisilni se kelltem fel.Mégaz utolso napokban is kutyát sétáltattam...
Aztán...
tulhordtam 2 hetet...
ugy inditották...
2 és fél nap után kikönyörögtem a császárt, nem tágultam és nem birtam tovább a fájdalmakat, mert azok voltak rendesen
Remélem te nem jársz igy:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!