Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez a szülés előjele?

Ez a szülés előjele?

Figyelt kérdés
MA délelőtt mintha szineződött volna a vizeletem kétszer is, nem véres, hanem olyan barnás volt, utána betettem egy tisztaságit, s 2 barnás folt volt azon is, olyan mint amikor a menszink a vége fele jár. Magzatvizem nem folyik, most semmim nem fáj, nem görcsölök. Ez lehet a nyákdugó, vagy annak előjele? Várjak tovább, magzatvizem nem folyik. 11 napja III-as fokban érett a méhlepényem, szerdán voltam vizsgálaton akkor még minden re ndben volt,valamint farfekvéses a picim, s első baba. Minden választ nagyon szépen köszönök.
2009. aug. 15. 12:39
 1/3 anonim ***** válasza:

A nyákdugó lehet véres, de inkább véres-nyúlós, olyan gumi-szerű. Hogy mi lehet, azt csak a doki tudná megmondani, ha van magán dokid hívd fel, ő fogja tudni mi a teendő. Ha nincs, hívd a szülészetet, ott válasznolnak be kell-e menned.

Könnyű szülést NEked!

2009. aug. 15. 12:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Hívd föl a dokit, vagy a kórházat, ilyen esetben ne hagyatkozz látatlanban véleményekre. A szülésnél bármi lehet és annak az ellenkezője is. Ne izgulj :D ha eljön az idő, kívánok Neked olyan csodás szülést, mint az enyém volt!
2009. aug. 15. 12:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Orvost kérdezd meg szerintem is mindenképpen. Addig is igyál sok vizet, lehet, hogy kevés folyadékot fogyasztottál. A barnás vizelet lehet az miatt is, de más miatt is. A tisztasági betéten lévő barnás folt pedig lehet a hüvelyből is, ami jelezheti a szülés közeledtét, nyákdugó része is lehet.

Mindenképpen rácsörögnék az orvosomra én azért megkérdezni. (főleg a vizelet színe miatt)

Hány hetes vagy?

2009. aug. 15. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!