Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet a szülés előjele ha...

Lehet a szülés előjele ha tegnap este óta folyamatosan folyik a tejem? (csöpög) 38 h km.

Figyelt kérdés
Az éjszaka arra keltem hogy fázok,mert átázott a hálóingem.Plusz tegnap óta fáj a hasam alja is.Mintha meg lenne.Szerintetek?Vagy már csak bebeszélem magamnak az egészet,mert már annyira türelmetlen vagyok...:)
2011. márc. 21. 08:20
 1/4 anonim ***** válasza:

A tejcsöpögés nem jelzi a szülést, van akinek egész utolsó trimeszterben már csöpög.

A derékfájás a medence tágulását jelzi, de hogy mikor szülsz? :o)

Lehet hogy ma, lehet hogy 3 hét múlva.

Kitartás és szép szülést!

(melltartóbetétet használhatsz már most)

2011. márc. 21. 08:29
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!:)Már beszereztem a melltartó betétet,és nagyon jól jött.:)Csak én kis naiv azt hittem hogy ha hirtelen ennyire beindul akkor jelezheti a szülés indulását.Tévedtem...Eddig is volt csöpögés néha,de ennyi még sosem volt.

Szóval köszönöm válaszodat...:)

2011. márc. 21. 08:48
 3/4 anonim ***** válasza:
Az inkább jelentheti, hogy fáj a hasad alja!Minden jót!
2011. márc. 21. 10:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a 23. hét óta patakokban folyik....:)
2011. márc. 21. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!