Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha szülés után folyamatosan...

Ha szülés után folyamatosan velem lehet a babám, ha tusolni megyek hol biztonságosabb hagyni, az én ágyamon vagy a nekik való tologathatós kocsin ami olyandoboz szerű?

Figyelt kérdés
Egy újszülött képes olyan mozgásra hogy leessen az ágyról?Bocs ha buta a kérdés.Első baba.
2011. máj. 2. 20:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Elvileg nem tudna leesni, de én nem hagytam az ágyon soha egyedül. Biztonságosabb, ha a kocsiban hagyod.
2011. máj. 2. 20:33
 2/11 anonim ***** válasza:
Én hol az ágyon, hol a taligában hagytam. Mondjuk abban a kórházban pólyában volt, ha akart volna, akkor sem tudott volna úgy mozdulni, hogy leessen.
2011. máj. 2. 20:35
 3/11 anonim ***** válasza:

Tologatósban, és leadod a csecsemősökhöz.

Nem hagyod az ágyon.

2011. máj. 2. 20:35
 4/11 anonim ***** válasza:

Nekem a gyerekorvos szólt, hogy nem szabad(ott hagytam, pár pillanatra). Mert előfordulhat, hogy leesik.

Ahol a fiam szültem, ott nem voltak akkor segítőkészek, ezért a kiskocsiban volt a pici, amíg fürödtem, szobatárs figyelt rá. Ahol a lányomat szültem, ott este és reggel leadtuk a babákat(vizit és fürdetés) akkor tudtuk intézni 4en voltunk egy zuhanyra, volt 2óra fürdésre.(belefértünk)

Ha ilyen van, hogy 2*2óra baba mentes vagy, akkor olyankor zuhanyozz.

/bocsi, elküldtem az előbb enélkül/

2011. máj. 2. 20:39
 5/11 vivus0224 válasza:

a csecsemőt sosem szavad olyan helyen egyedül hagyni ahol leeshet, illetve kieshet.

inkább a tologatós kocsiba, illetve a kiságyba kéne berakni.ha persze ott van nagyobb testvér(min. 14 éves) vagy más felnőtt aki figyel rá nyugodtan maradhat az ágyon.

2011. máj. 2. 20:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Én az ágyam közepén hagytam, a hátát kitámasztva, az oldalára fektetve, persze megvártam amíg elaludt (ez mondjuk egy újszülöttnél nem telik som időbe ;)). A mellettem fekvő anyuka meg vigyázott rá is. Egymásnak segítettünk. :)
2011. máj. 3. 09:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem szabad az ágyon hagyni, a tologatosba tesued és megkéred a másik anyikád hogy vigyázzon rá, szivesen teszik, én 4 ágyasban voltam, volt hgy 7 babára vigyáztam:)) ha egyedül leszel, add le a csecsemösöknél, de sose hjagyd az ágyadon egyedül, jol le is csesznek, és rughat egyet magát, és már le is esett..
2011. máj. 3. 11:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Én bevittem a csecsemősökhöz vagy addig a szobatársam figyelt rá.
2011. máj. 3. 16:20
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem eszedbe se jusson az ágyon hagyni!
2011. máj. 3. 16:31
 10/11 anonim ***** válasza:

Én egyedül voltam a szobában, csecsemősök nem voltak ott, spéci eset voltam:)

Amikor elmentem fürdeni, a kisfiamat betettem a kocsiba, betoltam a fürdőajtó elé, és zuhanyzás közben láttam is:)

Másik babám máshol született, őt leadtam a csecsemősöknek, ha napközben mentem fürdeni. Vagy ha reggel mentem, akkor korán mentem, amikor még nem hozták ki az osztályra a babákat.

A lényeg, ágyon sosem szabad egyedül hagyni, mert vannak "csodák".

2011. máj. 3. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!