Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előjele lehet ez már?...

Szülés előjele lehet ez már? Nektek volt ilyen? Mennyi ideig húztátok vele?

Figyelt kérdés

tegnap este óta alig tudom összecsukni a lábam...feszít..idáig is kimenetre illeszkedő volt a buksija.lehet hogy lejjebb ment?szeretnék már túl lenni a szülésen mert félek az ismeretlentől :(

39hkm

2011. szept. 1. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát így a vége felé már bármi lehet előjel, de ebből még nem lehet megjósolni mikor szülsz.

Bármi is lesz, könnyű szülést neked! Már a végén vagy, nem sokára ott lesz veled a babád!

2011. szept. 1. 11:22
 2/4 anonim ***** válasza:
25%
Én még csak gyerek vagyok, de azt én is tudom, hogy akkor jön a szülés, amikor elfolyik a magzatvíz. 1-2 órával utánna.
2011. szept. 1. 11:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Másodiknak: nem csak magzatvíz elfolyással kezdődhet a szülés. S a magzatvíz órákig is folyhat, nem biztos, hogy 1-2 óra múlva meglesz a baba.

Nekem a magzatvízelfolyás után 8 órával született meg a babám.

S millió egyéb tünet lehet még terhességben, ami a szülés közeledtét jelzi. De majd később (ha lány vagy és szülni fogsz), akkor majd megtudod. Addig pedig még olvasgass a témában sokat és klassz, hogy már most foglalkoztat a téma.

2011. szept. 1. 11:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Remélem nemsokára mehetek szülni:) olyan jó lenne már:)
2011. szept. 1. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!