Gátmetszés ellenére egészen a végbél nyílásomig repedtem. Kinek mikorra gyógyult be a sebe? És mit használt rá?
Figyelt kérdés
5 napja szültem.2009. aug. 15. 08:40
1/6 anonim válasza:
Húú,szegény!!!
Nekem ilyen nem volt(szerencsére) csak "sima" gátmetszésem.
De azt hittem soha nem fogok már újra ülni.
Sokkal jobban fájt mint a szülés:)
Aztán egy heti kemény szenvedés után elkezdtem használni az Aloe First-öt és nem hittem volna ha más mondja,2 nap után már tudtam ülni.Pár nap után pedig el is felejthettem az egészet.
Csodaszer:)
Próbáld ki,hidd el tényleg segít.
Bár azt hozzáteszem,minden Wc-zés után lezuhanyoztattam a sebet és zuhi után fújtam rá,de közvetlen a sebre.
Ezt napjában többször megcsinálod és hidd el hamar rendbe jössz.
Mihamarabbi gyógyulást kívánok Neked!!!
2/6 anonim válasza:
szia!én még nem szültem,de az aloe first-t tényleg nagyon jó,én ha van valami bajom,seb vagy akármi mindig azt használom,probáld ki!és jobbolást!
14 hetes km
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. aug. 15. 11:49
4/6 anonim válasza:
Van rosszabb, nem részletezném az enyémet, csak annyit, hogy a szülésznő mondta varrásnál: ott is?? Te jó ég... na szóval :) pár hét alatt kutyabajom :D
5/6 anonim válasza:
Átérzem, Én is így jártam( 11 hete szültem) Aloe First, körömvirágkrém, ülőpárna. Bár mindezek ellenére 2 hétig állva ettem.
6/6 anonim válasza:
Bár én nem repedtem, melegen ajánlom az FLp-s Aloe vera first sprét!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!