Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik természetes úton szültete...

Akik természetes úton szültetek nyilatkoznátok erről? (Bekakiltál szülés alatt vagy sem? )

Figyelt kérdés

Érdekel h gyakoribb vagy ritkább eset ha az ember bekakil szülés alatt!?

köszi!

2012. nov. 12. 13:00
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
köszi az eddigieket!!!
2012. nov. 12. 13:52
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
én nem kakiltam be, szerencsére pont úgy jött ki hogy itthon elmentem wc-re és utána folyt el a víz, tehát nem volt minek kijönnie a szüléskor. Bepisilnem viszont azt hiszem sikerült a kitolás közben.
2012. nov. 12. 14:08
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is kaptam előtte beöntést, és tudomásom szerint nem kakiltam be szülés alatt. De emlékszem a szülésznő vajúdás közben folyton azt kérdezte nem érzem e úgy, hogy kakilnom kell.
2012. nov. 12. 14:30
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Kaptam beöntést és nem kakiltam be.Viszont a kacsát hozta a növér mert pisilni kellet a szülöágyrol meg nem jöhettem már le!
2012. nov. 12. 14:32
 15/21 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
Nem kaptam beöntést és nem kakiltam be. De előtte kijött belőlem minden mikor itthon vajúdtam.
2012. nov. 12. 18:11
 16/21 anonim ***** válasza:
50%

Hála beöntésnek: NEM! :)

De a kitolási szakban egyik erőlködésnél egy kis pisi kicsurgott...az a sok infúzió :)

2012. nov. 13. 00:07
 17/21 anonim ***** válasza:

Én azt tapasztalom, hogy a beöntés semmit nem ér ilyen szempontból, sőt.

Az elsőnél kaptam, és pont ettől lett hasmenésem, szóval történt egy kis baleset.

A másodiknál nem volt beöntés, és baleset sem :)

2012. nov. 13. 01:53
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem! Kaptam beöntés délelőtt, akkor ki is jött belőlem minden és mivel egész nap nem ettem semmit és csak este 7-kor lett meg a babám, már nem volt bennem semmi ami kijöjjön.
2012. nov. 13. 09:56
 19/21 anonim ***** válasza:
93%
Szia! Első babánál, 3x,4x is sikerült, ezért a második előtt kértem beöntést. Hát sajna rajtam ez se segített, akkor is sikerült, a férjem csak kakamatyinak hívott. Hát ez van.:-)
2012. nov. 13. 12:50
 20/21 anonim ***** válasza:
én nem kaptam beöntést-bár kértem mikor kérdezték, mert aztán olyan erős fájásaim voltak hogy nem került rá sor...de mivel az éjszakai vajúdás alatt vagy 8x kakiltam szinte semmi sem maradt bent. kitoláskor egy nagyon kevés kijött-férjem mondta, én szinte nem is éreztem, bár gyanakodtam:-)- de azt a a szülésznő gyorsan letörölte. mikor ott vagy, ez a legkevésbé sem fog érdekelni :-)
2012. nov. 13. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!