1 hónapja szültem.A napokban vettem észre,hogy a hüvelyembe valami géz féleség van. Szándékosan hagyhatták bennem a gézt? Ezt én eltávolíthatom?
Figyelt kérdés
2008. máj. 23. 19:40
1/9 anonim válasza:
Szia!
Én visszamennék, ha valóban géz, és papírt kérnék róla, de egy másik orvoshoz, mint ahol voltam. Nem a gátmetszésnél használt cérnát érzed? Mert a csomók leesnek, és az is olyasmi érzetű mint a géz. Vagy ez hogy van benned??? Remélem a varratokat érzed, mert a géz az elég bizarrul hangzik.
Jó egészséget!
2/9 anonim válasza:
Szerintem is a varratok lehetnek. De a hathetes kontrollon majd úgyis megnézik, akkor szólhatsz. Ha nagyon zavar korábban is elmehetsz dokihoz.
3/9 anonim válasza:
Hát ha tényleg géz, annak nem hiszem hogy ott kell lennie, vagy ha igen arról tudnod kéne. Mindenképpen irány a doki.
4/9 anonim válasza:
Irány a doki!!!!Ha esetleg varrat akkor megnyugszol, de ha tényleg géz akkor még időben el kell távolítani.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Mint kiderült,véletlen hagyták bennem.Valóban géz darab volt.Kiszedtem magamnak.
2008. máj. 24. 19:31
6/9 anonim válasza:
Jessszusom nem lett tőle bajod?
gondolom amikor a méhedet törölték ki akkor hagyták bent, de hát az eléggé gáz, hogy csak így megtörténnek ilyen dolgok.Nincs folyásod vagy belső gyulladásod?
7/9 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem lett bajom.Példámból okulva,figyeljetek nagyon a dokikra!
2008. máj. 29. 08:05
9/9 A kérdező kommentje:
Nem talált.:)Budapest
2009. júl. 10. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!