Ti vittetek hálózsákot a babának a kórházban? Vagy miben aludt?
Figyelt kérdés
2012. nov. 10. 11:30
1/7 anonim válasza:
Nem vittem. Én a Szent Imrében szültem, és ott a babás osztályon iszonyú meleg van, kb. 28 fok.
AZt mondják ez egy pár napig jó átmenetinek miután kijön a baba a 36-37 fokból. Így csak egy pléddel takartam be, ami "jár" a babához a kórházban. Már alapban így hozzák ki.
2/7 holysmoke válasza:
Nem.Popsitörlőn meg peluson kívül mindent adtak a kórházba.Én az 1 sz. Női Klinikán szültem 10 napja.
3/7 anonim válasza:
Pelust, popsitörlőt és krémet kell vinni csak. Ruhát adnak, és tényleg nagyon meleg van, csak egy pléddel vannak betakarva.
4/7 anonim válasza:
Attól függ hol szülsz,nem minden kórházban adnak minden.Én rugit vittem csak be neki,abban aludt,meg plédet,mert csak lepedőt adtak a babához.(szeptemberbe szültem,de akkor is meleg volt)
5/7 anonim válasza:
Az itteni kórházban adtak a babára ruhát.
De sztem tuti nem kell neki hálózyák mert az újszülött osztályokon általában nagyon meleg van.
6/7 anonim válasza:
Én pólyában altattam bent a kórházban a fiamat. A 3 bent töltött napon végig abban volt, alig mertem kivenni belőle, olyan picike volt.
7/7 anonim válasza:
a bajcsyban szültem, nem kellett hálózsákot vinni, plédet kapott a baba, abban aludt. Az annyira bevált, hogy azóta itthon is plédben alszik, pedig van hálózsákja nem is egy. De itthon már csak 21-22 fok van, és szerintem a takaró jobban melegít mint azok a kis vékony hálózsákok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!