Ha elindul a szülés milyen esetben kell mentőt hívni? Ha elmegy a nyákdugó akkor már kell készülődni?
tymybaba! Jósló fájásokkal nem megyünk kórházba és főleg nem hívunk mentőt!
Ez a kék fény meg... a tűzoltók is kék fénnyel, szirénázva mennek egy buszmegállóban lévő kuka tüzéhez ami már el is ég, mire 2 perc alatt kiérnek. Mégis így kell kimenniük.
Feleslegesen ne hívjunk már mentőt (se tűzoltót!), mert lehet, hogy másfajta kocsit küldenek, de lehet, hogy az a kocsi egy fontosabb esethez amit később jelentenek jó lett volna!
Drága 11-es válaszoló!Képzeld véletlenül én is külföldön élek,és épp a német doki mondta a barátnőmnek,hogy vannak esetek,mikor hívni kell mentőt!Komolyan rosszul vagyok,mikor valaki magyar létére az országot fikázza,mert hirtelen hű,de jó dolga lett,mert egy cseppet nyugatabbra,vagy ki tudja hova tudott költözni.Pont a hiperszuper országokban nem okoz gondot,hogy akár 5000 euroért mentőt küldjenek,hogy akár egy életet megmentsenek,mert mondjuk elmegy a víz,és a baba nem úgy fekszik,ahogy kell.Az oké,hogy a szülés egy természetes folyamat,de attól még sajnos manapság is sokan bele tudnak halni,mert van olyan is,hogy komplikáció.
ha pedig annyira hiperszuper külföldi helyen élsz,akkor esetleg gondolkozhatnál előre,és mondjuk a mai modern dolgokat számításba vehetnéd,mert már mondjuk van olyan is,hogy köldökvér levétel,amihez nem elég néhány eszköz,amiket felsoroltál,hanem mondjuk egy szakember.Nekem például az is fontos,hogy az rendben le legyen véve!
Nem szeretem,mikor ezen az oldalon valaki elkezd mást fikázni,hiszen valószínű,hogy a legtöbb ember valamit hallott,vagy van valami belső félelme,amit jobbnak lát megvitatni,nem azért mert még a 8 általánost sem sikerült elvégezni,hanem mert egy rossz érzés kering benne.De azt még jobban utálom,mikor egy külföldön élő magyar így viselkedik,ha annyira jó neki odakint,akkor ne jöjjön magyar oldalra,ilyen oldal minden országban van,legyen ott nagy a szája...ja az nem megy,mert ott te csak egy külföldi vagy,ja,nem beszéled olyan jól a nyelvet,bár ahogy néztem kedves 12-es hozzászóló még a magyar helyesírással is van néhány problémád...Ahogy már írtam a mentő csak vész esetén lesz értesítve,az pedig előfordulhat,akár 5000,akár 10000 euroba kerül,ezért van fizetve a jó sok euro TB-re!A többieknek köszönöm a választ!
Hívhat a kismama JÓSLÓFÁJÁSOKHOZ IS MENTŐT KÉPZELJÉTEK EL TI NAGY OKOSOK!!!!Ha a kismama úgy érzi magát biztonságban,hogy inkább a jóslókkal is bemegy a kórházba,hogy nézzék meg,be fogja vinni a mentő SZÓ NÉLKÜL,és nem fogják azt mondani,hogy nem viszik be azért,mert ,,csak,, jóslói vannak!!!!
Olyan de olyan nagyon okos emberek vannak itt a gyakorin,csak nem értem,hogy akkor miért nem a parlamentben ültök?!ha ti ilyen nagyon okosok vagytok,és ki tudjátok oktatni a másikat!!Legalább baromságokat ne írjatok már!!!És engem ne akarjatok kioktatni,amikor nap mint nap ezt csinálja,mivel ez a munkája!!Én nem felelőtlenül irkálok itt össze-vissza,mint ahogy ti!!Elegem van már abból,hogy itt a gyak.-on bárkinek a kérdésére válaszolok,mindig van,aki belémköt,és lepontoz!!Holott a kérdezőnek válaszolok meg és NEM NEKTEK!!
LE LEHET RÓLAM SZÁLLNI!!
És előbb tájékozódjatok mielőtt nekiállnátok bárkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!