Melyik rosszabb és fájdalmasabb, a szülés vagy a császár metszés? Melyikben mik a rossz és a h jó szempontok? Mik a tapasztalatok melyik a kisebbik rossz?
Nekem is csak császárom volt 36 óra vajúdás után,én nem tágultam.Szóval előtte és utána is fájt :( Láttam a kórházban lábadozó nőket és akik természetes úton szültek sokkal előbb felépültek 3 nap múlva hazamehettek míg a császáros társaim 3 nap után is görnyedve mentek.Ha leültem nagyon rossz volt 5 percig ültem és ha felálltam az volt nagyon rossz.A babámat nem tudtam olyan ügyesen megfogni ha gyorsan kellett volna meg abszolút nem tudtam volna.
Én nekem az a véleményem,hogy nem hiába vagyunk úgy kitalálva hogy annak a babának hüvelyen kell kijönni.
Én természetes úton szültem, és örülök, hogy nem volt szükség császárra.
A vajúdás, szülés fájt persze, de korántsem annyira mint amennyire mások elmondásai alapján gondoltam volna. Én mindíg görcsölni szoktam amikor megjön, és az néha rosszabb, mint a vajúdás vagy a szülés volt. Mert bár a fájások erősebbek, de közben tudja az ember, hogy csak pár lélegzetvétel és utána semmi fájdalom nem lesz:)
Császáros barátnőm megmenekült a hüvelyi szülés fájdalmaitól, viszont a sebével hetekig kínlódott. Szerintem ez rosszabb lehetett.Főleg, mert a fájdalom miatt nehezen tudta ellátni a babáját.
Aki tobbet akar olvasni errol ajanlom a www.csaszarmetszes.hu oldalt aholoszinten irnak mindenrol
Az alapvelemenyem ez ±,,huvely a normalis kijarat a babanak csaszar a veszkijarat,,ezzel mindent elmondtam.
Aki kenyelembol csaszaroztatja magat nagy veszleynek teszi ki magat es gyermeket. Az hogy a Mariska Piroska jol jart es jol van nem magyarazat es nem eleg ahhoz hogy bebizonyitsa a csaszar egy szulesmod Nem a csaszar egy eletmento mutet es csak indokolt esetben szabad alkalmazni felelem es kenyelem nem indokolt dolog.
Csaszar± a baba nem kapja meg a megfeleo bacikat igy napokig hanyhat es rosszu llehet ill emesztesi problemaja lehhet. A tudo nem kapja meg a szules alatti nyomast igy ,,vizes maradhat komoly legzesi nerhezsegeket okozva.
A baba nehezebben kotodhet a mamahoz es a szoptatassal gond lehet. ezek nem mindenkinel lepne fel DE lehetseges gondok Ha ki lehet kerulni a csaszart akkor ki kell.
A szules faj persze de ha nem fajna akkor a babak a boltban szuletnenek a kassza elott. A fajdalomnak celja van az anya visszavonul es magara es a babara koncentral.
Aki nem akar rendessen szulni az az anyasag elso aldozatat nem akarja meghozni azzal mi lessz kesobb? Majd kesobb nem akar felkelni szoptatni tisztabatenni setalni???
Tudomasul ell venni szules fajdalmas egy aldozat amit a gyerekert hozunk mi nok .Csaszar egy eletmento operacio ha a mama vagy a baba rosszul van.Ha ebbol indulunk ki a vita nem szugseges Mindenki huvelyileg szul kiveve ha ez nem lehetseges.
Azt tartsátok már szem előtt hogy a császár az egy nagy hasi műtét!!!!
Ha meg tudod rendesen szülni a babád ne vagdaltasd szét meged!
Én vajúdtam is, utána császároztak. A baba nem él. Akkor melyik a jobb? Megsúgom: bármelyik, csak a baba rendben legyen. A többi mellékes.
Nekem duplán fájt: a sebem is és a lelkem is, hogy nincs babám, akit annyira vártunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!