Igen, felmerült. Hálás vagyok a dokimnak, hogy egyáltalán megpróbálhattam a normál szülést, de azért is hálás vagyok, hogy végül a császár mellett döntött.
2012. nov. 8. 11:26
2/14 anonim válasza:
Mi négyen vagyunk testvérek. Anyám szülései: Hüvelyi, császár (tekergő köldökzsinór), hüvelyi, császár (téraránytalanság). Egyik sem volt progi, vagy indított. Nekem már van egy gyermekem az korábban 1 hónappal, magzatvíz szivárgott, indított szülés oxival, fertőzés veszélye állt lassan fent, ha vár még a doki. Tudom, hülyén hangzik, de a szülésre nem lehet felkészülni, otthon szülni éppen ezért felelőtlenség. (ez nem nektek szól, csak realítás).
2012. nov. 8. 11:41
3/14 anonim válasza:
én sem készültem a császárra, azt sem tudtam mi a menete, hol vágnak, semmit. Aztán amikor már kora reggel óta vajúdtam a babám szívhangja viszont minden egyes összehúzódásnál leesett, hirtelen sokan gyűltek körém, orrom alá nyomtak egy papírt, hogy írjam alá, hogy a császárba beleegyezem. Altattak, sürgősségi volt, utolsó pillanatban, akkor még azt sem tudtam fiam vagy lányom születik:-( kislányom lett, egészséges. De örülök, hogy így lett, a baba miatt, teljesen beletekeredett a köldökzsinórba,alig kapott oxigént:-( másodjára már programozott volt, életem minden napján fogok rá emlékezni, fiam született. Harmadjára már tudom mi fog következni:-)
2012. nov. 8. 11:46
4/14 A kérdező kommentje:
Velem nem írattak alá semmit. Majdnem 20órát vajúdtam,semmit nem tágultam.:( Mikor már arra került a sor nem is voltam rendesen magamnál,annyira fáradt és gyenge voltam!:((( Szerintem bármit csinálhattak volna velem!:( A burokrepesztés,kézzel tágítás,és a sok oxi borzalmas volt.........nagyon fájt!!!
2012. nov. 8. 11:52
5/14 anonim válasza:
Nem gondoltam rá, minden rendben zajlott a terhességem alatt. A szülés is normálnak indult, aztán menet közben kiderült, hogy a kisfiam nem jó szögben helyezi el a buksiját és hiába várjuk, nem fog tudni kibújni.
Vágytam rá, hogy hüvelyi úton szüljek, de természetesen a baba a legfontosabb. Elfogadtam, hogy ő így szeretett volna világra jönni. :-)
2012. nov. 8. 11:53
6/14 anonim válasza:
3-as vagyok: nekem az altatás miatt kellett aláírnom :-( programozottnál nem
2012. nov. 8. 11:56
7/14 anonim válasza:
nekem 41/2 reggel 8-kor burokrepesztés fájásgyengeség miatt
aztán mindenki meglepetésére piszkos volt a magzatvíz, a baba belekakilt
sürgősségi császár lett
én is hálás vagyok mert nagyon jól sikerült a műtét
utána egy hét antibiotikum a babának mert elkapott valamit a víztől
2012. nov. 8. 12:06
8/14 anonim válasza:
Én sem gondoltam hogy császár lesz a vége...de az lett. Uaz, mint kedves kérdezőnek, semmit nem tágultam, 16 óra vajúdás után császár a baba szívhangjának nagy ingadozása miatt. Kiderült téraránytalanság is közrejátszott. Remélem a másodikat sikerül természetes úton megszülnöm, most vagyok félidőben :)
2012. nov. 8. 12:30
9/14 anonim válasza:
Én sem olvastam semmit a császárról és szerintem (de ezt már sosem tudom meg) nem is tájékoztattak megfelelően. Pedig 3 hétig feküdtem bent előtte és végül programozott lett (mármint előző nap közölték, hogy holnap reggel). A vicc az, hogy mindent tudtam a szülés szakaszairól meg homeopata bogyókról, az EDA-ról és oxitocinról, csak épp a császárról nem. Lehet, ha nem hirtelen kerülök kórházba vagy ha bent internetem :), okosabb lettem volna ebből is, de így még azt sem tudtam, mit kéne tudnom ugye... Sajnos gyermekágy alatt trombózist kaptam - na erről sem hallottam előtte. Nem biztos, de lehet, hogy elkerülhető lett volna, utólag viszont már hiába vagyok szakértője a megelőzésének. Szóval nehéz ez, mert a gyerekem egészségéért meg hálás vagyok...
2012. nov. 8. 14:15
10/14 anonim válasza:
Kedves kérdező nekem ugyan ez volt mint neked 36 óra vajúdással és nem is értem miért kell ennyi órákat várni!!! Én sem voltam felkészülve vagyis én egész terhesség alatt rettegtem a császártól és lehet ez miatt is ütött nagyon szíven.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!