Anyukák akinek csak "menet" közben dőlt el hogy császár lesz, az gondolt rá valaha is hogy akár ez is lehet?
Én például császáros lettem,de soha még a vajúdás alatt sem merült fel bennem ez a lehetőség! Nem is tudtam semmit a császármetszésről.
Persze nem bánom hogy így alakult,mert tudom hogy ez volt a legjobb döntés!:-)
Én nem rettegtem tőle,eszembe sem jutott soha! De magától a hüvelyi szüléstől sem féltem,úgy voltam vele hogy a babámnak meg kell születnie akkor minek parázzak?!:)
"Félkómában" mikor körülöttem a császárról beszéltek,szinte fel sem bírtam fogni hogy mi van!:( De mindegy is volt nekem csak legyen már kint az a gyerek.......
Nekem előtte eszembe sem jutott ez a lehetőség.
MAjd 4 óra tolófájások után a doki mondta hogy nem várunk tovább,irány a műtő.Így megszületett császárral az óriásbébim :)
Igaz én már kb 2 óra hossza toló után mondtam a dokinak vegye ki,mert nem bírom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!