Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Segitsen valaki! Anyukam mar...

Segitsen valaki! Anyukam mar 40 eves, es most esett teherbe. Nem veszelyes az o koraban gyereket szulni? Nagyon felek, mi lessz, ha szules kozbe problema lessz. Ennek hany szazalekban all fenn a veszelye?

Figyelt kérdés

2012. nov. 7. 22:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Az én anyukám is 40 évesen szülte az öcsémet, - én akkor 18 éves voltam - minden komplikáció nélkül, simán lezajlott az egész, pár óra alatt. Szerintem ha netán probléma lesz szülés közben, az nem a kora miatt lesz, hanem azért mert mindenkinél benne van a pakliban, sajnos. Egyébként nem értem, hogy miért csak 2 alkalommal volt orvosnál, hiszen nem minden kerül pénzbe, én eddig például csak havonta a magánrendelésekre és a kombinált tesztre fizettem. Azért van pár vizsgálat, amiből kiderülhet valamilyen rendellenesség, vagy bármilyen probléma ami veszélyeztetné a picit. Ja, és az egyszeri anyasági támogatáshoz is 4 pecsét kell az orvostól, ha nem álltok jól anyagilag, akkor az sem elhanyagolható. De kívánom a legjobbakat, remélhetőleg minden rendben lesz:)
2012. nov. 8. 06:40
 12/24 anonim ***** válasza:
Tényleg a 4 pecsét!Igaza van a hozzászólónak!Ez fontos!Nagy pénzről beszélünk,60-80 ezer forint támogatás.És a terhességi cukor és egyéb rutinvizsgálatok is fontosak pont ő és a pici miatt.Mond meg neki hogy nem szeretnél egyedül maradni a te érdeked miatt menjen el az orvoshoz.Ez elgondolkodtató és reméljük elmegy.És a pénzt is említsd neki :)SZTK! ingyenes!!!!!!!!!!!! 42é
2012. nov. 8. 07:07
 13/24 anonim ***** válasza:
37%
Bírom mikor a 4 pecsétért meg az anyaságiért megy valaki az orvoshoz. Nem a baba és az anya egészsége miatt kellene? Szülés után jól jön az a pénz, de én pl. sose számolgattam hogy megvan e a 4, mert utána nem megyek.
2012. nov. 8. 07:16
 14/24 anonim ***** válasza:
ezen ne aggódj,,anyu 43 volt, amikor én születtem. De nem értem, miért csak2-szer volt orvosnál, hisz ha nincs pénze magánrendelésre, akkor a terhesgondozókba ingyenes, ezt pedig hülyeség arra fogni, hogy nincs pénze arra, ami amúgy is ingyenes.
2012. nov. 8. 07:40
 15/24 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom mindenkinek!!!
2012. nov. 8. 08:25
 16/24 anonim ***** válasza:
79%

Az anyukám 42 éves, és még nem tett le egy babáról. Én egyke vagyok és 20 éves, remélem feladja. Nem a kora miatt, az még belefér a mai világban, de nagyon türelmetlen, felelőtlen és nem épp egy mintaanya.

Nyugodj meg, minden rendben lesz a tesóddal és anyukáddal is. :)

2012. nov. 8. 09:03
 17/24 anonim ***** válasza:
Méghogy a 35-ön felüli kismamák türelmetlenebbek mint a fiatalabbak! Tegnap fél óráig hajtogattam egy pillangó origamit:) (idősebb korosztályos kismama) A baba megfiatalítja az embereket, kissé debillé is válnak:D
2012. nov. 8. 09:24
 18/24 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősöm is 42 évesen szült, komplikációmentes terhesség, egészséges kisbaba, ne aggódj, minden rendben lesz!! :)
2012. nov. 8. 09:51
 19/24 anonim ***** válasza:
49%
Az SZTKs nőgyógyászod nem választhatod , körzetes adhat csak pecsétet nálunk, alig vártam hogy a 4 kötelező után más orvos után nézzek.OTI,Debrecen,M.Rita ,szörnyű ...
2012. nov. 9. 00:18
 20/24 anonim ***** válasza:
Engem is 40 éves korában szült az anyánk, a bátyám akkor már elmúlt 19.Mindez 37 évvel ezelőtt történt, amikor az orvostudomány még közel sem volt a mai szintem, mégsem lett semmi baj.( És anyu mindig azt hajtogatta, hogy velem sokkal nyugodtabb és boldogabb kismama volt, mint anno 20 éves korában.) Úgyogy nyugi, nem lesz baj!
2012. nov. 13. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!