Miért kerül többe egy budapesti fogadott orvos mint a vidéki?
Figyelt kérdés
Elvileg ugyanazt tudja, mint a vidéki,mégis ahogy itt olvasom majdnem dupláját kell fizetni nekik.2012. nov. 5. 20:20
11/13 sumergo válasza:
Dr Tóth Tamás, Vizer Miklós és egyebek, Google a barátod. Ne legyél már ennyire szerencsétlen, rengeteg találatot feldob. Vannak magánklinikák is, gondolom ott sem ezer éves géppel dolgoznak.....Azért Pécs elég nagy város, h te ott csukott szemmel jársz, arról nem én tehetek!
12/13 anonim válasza:
Sumergonak igaza van és a korábban válaszoló pécsi kismama vagyok és nem csak a Panka Dr.-nak van uh-ja! Szép is lenne.....Arany Dr., Gőcze Dr. a felsoroltakon kívül....+a Da Vinciben rendelő dokik.
13/13 anonim válasza:
Kedves Sumergo! Én minden rosszindulat nélkül kérdeztem, kíváncsiságból, mert pécsi lévén A Pankán kívül nem tudok más dokiról akinek lenne uh-ja.
A google a barátom, de továbbra sem találok olyan dokit, aki nem a Da Vinci-ben rendel, hanem sima magánrendelése van és ott csinál ultrahangot. Gőcze professzor úrnál szültem a kisfiamat, az ő gépéről írtam, hogy ősrégi, összesen kétszer tudta beüzemelni.
Bár az információim még tavalyiak, de tudtommal a Vízernek nincs, az Arany doktor úr meg csak a klinikán rendel, még magán rendelője sincs, de mindjárt ki is írok egy kérdést puszta kíváncsiságból.
Azért köszönöm a "kedves" válaszod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!