Egyértelmű választ adnátok?
ha szülés beindítására bújik össze a pár,
akkor a férfinak el kell élveznie a nőben hogy az esetleges sperma beindíthassa a szülést,ami valamilyen hormont tartalmaz,melyet használnak méhszáj puhításhoz is,
szülés indításnál.
ha nyitva van a méhszáj akkor ettől spermás anyagtól hogy hogy nem reped meg a burok?
vagy ettől megfog ?
valaki szólna hozzá érdemben?
esetleg ez bevált valakinek?
Igen, nekem mindkét szülésem így indult meg:)
A férjed élvezzen beléd, lehetőleg kutya pózban.
Nem biztos, hogy meg reped a burok, nekem mindkét gyereknél repesztettek.
nálunk bevált, a doki javasolta, túlhordásban voltam már
prosztaglandin hormon a "ludas", 14 órával az együttlét után kezdődtek az apró görcsök, majd néhány óra múlva lefolyt a magzatvíz és már minden ment magától. Ujjnyira voltam nyitva előtte. Hogy ettől repedt-e meg a burok vagy sem, ahhoz nem tudok érdemben hozzá szólni. Amit többször is említett a dokim, hogy ez csak akkor működik ,ha a baba már elég érett a kinti léthez, korábban is nyugodtan együtt lehetünk, de a baba fogja beindítani a folyamatot, ha már érett hozzá.
Sok sikert!
Én is túlhordtam,de nálunk abszolút nem használt.Pedig elhiheted,hogy beleadtunk mindent,apa meg főleg! :)
Végül 40+6. indult magától.
köszi csajok :)
holnap kezdem el a 40 hetet,második baba a lányomat is túlvittem 1 héttel most fiam lesz, és nem akarom nagyon túlhordani, ma volt amnioszkópiám, de mondta hogy a baba feje fent van nem várható szülés, a méhszájam 3111.
reménykedek benne hogy ez a vizsgálat elindít valamit az éjjel,.
de ha nem, akkor apát magamra húzom :D
csak kicsit félek is nem akarom hogy azért baja essen a babának..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!