Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egyértelmű választ adnátok?

Egyértelmű választ adnátok?

Figyelt kérdés

ha szülés beindítására bújik össze a pár,

akkor a férfinak el kell élveznie a nőben hogy az esetleges sperma beindíthassa a szülést,ami valamilyen hormont tartalmaz,melyet használnak méhszáj puhításhoz is,

szülés indításnál.

ha nyitva van a méhszáj akkor ettől spermás anyagtól hogy hogy nem reped meg a burok?

vagy ettől megfog ?

valaki szólna hozzá érdemben?

esetleg ez bevált valakinek?

2012. nov. 5. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, nekem mindkét szülésem így indult meg:)

A férjed élvezzen beléd, lehetőleg kutya pózban.

Nem biztos, hogy meg reped a burok, nekem mindkét gyereknél repesztettek.

2012. nov. 5. 17:13
 2/4 anonim ***** válasza:

nálunk bevált, a doki javasolta, túlhordásban voltam már

prosztaglandin hormon a "ludas", 14 órával az együttlét után kezdődtek az apró görcsök, majd néhány óra múlva lefolyt a magzatvíz és már minden ment magától. Ujjnyira voltam nyitva előtte. Hogy ettől repedt-e meg a burok vagy sem, ahhoz nem tudok érdemben hozzá szólni. Amit többször is említett a dokim, hogy ez csak akkor működik ,ha a baba már elég érett a kinti léthez, korábban is nyugodtan együtt lehetünk, de a baba fogja beindítani a folyamatot, ha már érett hozzá.

Sok sikert!

2012. nov. 5. 17:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is túlhordtam,de nálunk abszolút nem használt.Pedig elhiheted,hogy beleadtunk mindent,apa meg főleg! :)

Végül 40+6. indult magától.

2012. nov. 5. 17:17
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi csajok :)

holnap kezdem el a 40 hetet,második baba a lányomat is túlvittem 1 héttel most fiam lesz, és nem akarom nagyon túlhordani, ma volt amnioszkópiám, de mondta hogy a baba feje fent van nem várható szülés, a méhszájam 3111.

reménykedek benne hogy ez a vizsgálat elindít valamit az éjjel,.

de ha nem, akkor apát magamra húzom :D

csak kicsit félek is nem akarom hogy azért baja essen a babának..

2012. nov. 5. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!