5 hetes a babám, már nem szoptatok, de a melleim csúnyák lettek, és lógnak. Vissza áll majd, vagy ilyen marad?
22.42-es. Bocs, de épp hogy nem a kérdésre válaszoltál. Ugyanis nem az volt a kérdés, hogy késznek érzed-e magad a gyerekvállalásra, akkor is ha a melled elveszti a formáját? Hanem VISSZAÁLL MAJD VAGY ILYEN MARAD?
Bocs az offért!
Én hat hónapig fejtem és nagyot nőttek a terhesség alatt a ciciim annak ellenére hogy nem hiztam extrém sokat. Mikor bedurrantak még rá tett egy lapáttal a tej súlya két nap alatt szana-szét repedezett a bőröm. Most már majdnem a régi a mérete (1 éve nincs tejcsi), de gondolhatod hogy néz ki. Kivágott ruháról nem is merek még álmodozni sem.
De van egy gyönyörű kislányom!!!!! :))
Én még szültem, most fogok egy jó hónapon belül. Viszont nem egy barátnőm illetve ismerősöm van, akik már szültek és abban egytől egyig egyetértettek, hogy a szoptatás rendkívül megviseli a mellet. Mondták ezt olyanok is, akiknak nulla, azaz konkrétan semmi mellük nem volt. Na hogy ők ezt hogy értették, azt nem tudom, de azt gondolom minél nagyobb valakinek alapjáraton a melle, annál inkább szemmel láthatóan betesz neki a szoptatás.
Én igazából csak azt nem értem, hogy míg a has bőre tökéletesen regenerálódik, addig a mell miért nem képes erre? Persze, ez is megnő, de nem olyan szinten a sokszorosára, mint a has.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!