Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 5 hetes a babám, már nem...

5 hetes a babám, már nem szoptatok, de a melleim csúnyák lettek, és lógnak. Vissza áll majd, vagy ilyen marad?

Figyelt kérdés
2009. aug. 11. 17:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nem biztos, hogy a szoptatással függ össze. Én nagyon keveset tudtam szoptatni (még 1 hónapot sem) és sajna látszik, hogy megereszkedett. Én úgy gondolom attól, hogy elég sokat cipeltem a picit és hát pont azon a részen feküdt rajtam, lenyomta. :) Sajnos valóban magától nem korrigálódik. :( 14 hós kislány anyukája.
2009. aug. 12. 11:45
 12/19 anonim ***** válasza:
25%
"Kedves" 00:004-es, az én hozzászólásomra reagáltál ilyen bunkón. Ne szólj bele az életembe, senki nem kérdezte a véleményedet. Különben is itt a kérdésekre kell válaszolni, nem másokat csesztetni. Ha szúrja a szemed akkor ne nézz oda!
2009. aug. 12. 12:24
 13/19 anonim ***** válasza:
37%
00:04-es a pontosság kedvéért:)
2009. aug. 12. 12:25
 14/19 anonim ***** válasza:
80%

22.42-es. Bocs, de épp hogy nem a kérdésre válaszoltál. Ugyanis nem az volt a kérdés, hogy késznek érzed-e magad a gyerekvállalásra, akkor is ha a melled elveszti a formáját? Hanem VISSZAÁLL MAJD VAGY ILYEN MARAD?

Bocs az offért!

Én hat hónapig fejtem és nagyot nőttek a terhesség alatt a ciciim annak ellenére hogy nem hiztam extrém sokat. Mikor bedurrantak még rá tett egy lapáttal a tej súlya két nap alatt szana-szét repedezett a bőröm. Most már majdnem a régi a mérete (1 éve nincs tejcsi), de gondolhatod hogy néz ki. Kivágott ruháról nem is merek még álmodozni sem.

De van egy gyönyörű kislányom!!!!! :))

2009. aug. 12. 13:46
 15/19 anonim ***** válasza:
25%
De én legalább nem bunkóztam vagy támadtam neki senkinek egy válasza miatt. Istenem de sok az idióta. Na sebaj.
2009. aug. 12. 13:56
 16/19 Adri baba ***** válasza:
100%
Sajnos nekem sem a régi pedig csak 22éves vagyok!!Hát sajnos ez van,de a lányom mindet megér!!!
2009. aug. 12. 16:27
 17/19 anonim ***** válasza:

Én még szültem, most fogok egy jó hónapon belül. Viszont nem egy barátnőm illetve ismerősöm van, akik már szültek és abban egytől egyig egyetértettek, hogy a szoptatás rendkívül megviseli a mellet. Mondták ezt olyanok is, akiknak nulla, azaz konkrétan semmi mellük nem volt. Na hogy ők ezt hogy értették, azt nem tudom, de azt gondolom minél nagyobb valakinek alapjáraton a melle, annál inkább szemmel láthatóan betesz neki a szoptatás.

Én igazából csak azt nem értem, hogy míg a has bőre tökéletesen regenerálódik, addig a mell miért nem képes erre? Persze, ez is megnő, de nem olyan szinten a sokszorosára, mint a has.

2009. aug. 13. 16:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Azért mert a mell megereszkedését csak részben a bőr kinyúlása okozza. Az üres zacskó-szerű melleket a mell mirigyállományának elsorvadása okozza a szoptatás alatt. Másrészt pedig ugye a mell esetében a gravitáció is megteszi a magáét, míg a hasnál ez nem gond. Alkati kérdés is amúgy, van akinek a hasa sem áll helyre és nagy lógó bőr marad rajta.
2009. aug. 13. 20:12
 19/19 anonim ***** válasza:
alkati kérdés. én ismerek olyat, akinek nem lógott a szülés után a melle. és akinek pedig hajlamos a melle a lógásra az pedig megelőzheti azzal, ha rendszeresen masszírozza a mellét szoptatás előtt és után, meg persze testápolóval is kenni kell.
2012. febr. 12. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!