35. héten 2900 grammos baba nagynak számít? Majd' leestem a székröl mikor a doktor mondta. Szerintetek császározni kell majd?
Figyelt kérdés
Nem bánnám, ha császár lenne a vége, csak egészséges legyen. De sok gyerek a születésekor ekkora, nem 5 héttel elötte :( Mennyit nönek az utolsó hetekben a babák?2012. nov. 1. 16:49
11/15 anonim válasza:
Bocsi elírtam nem 2850 ha nem 3850 grammal született!!
12/15 anonim válasza:
Ez becsült súly.A fiamat a 32. héten 2100 a 33. héten 2300 grammra becsülték.A doki meg is jegyezte szép nagy baba.Majd a 37. héten 2700 grammra becsülték,meg is jegyeztem hogy ilyen kicsi?Létezik hogy csak ennyi?
40+2-re indult a szülésem.A doki a 37. héten becsült adatok alapján,azt mondta : "-Kicsi baba!Megszüljük!" Mivel nem sikerült megcsászároztak.A fiam 4000 gramm volt!Tehát nálam alásaccolták rendesen :)
13/15 anonim válasza:
Nekem 32+2 hetesen 2346 grammra becsülte az UH doki. Azt mondta, sok, de normálon belüli. Erre 34+2 hetesen a nőgyógyász a méh nagysága miatt beleírta a terhespathológiának, hogy nem óriásbaba-e.... Most izgulhatok, hogy hétfőn nehogy bent tartsanak, mert a nődoki szerint bent fognak. :((((
34+3 hkm
14/15 anonim válasza:
Szia! Hát ez a súlybecslés szerintem elég érdekes dolog, mert van hogy hatalmasakat tévednek. Nekem itthon bődületes marhaságokat mondtak mint utóbb kiderült. Kis súlyú lesz fejletlen, 2,72kg-nál nem lesz nagyobb.blablabla....természetesen halálra rémítettek....Elmentünk másik városba sok pénzért, komolyabb vizsgálatra, szintén súlyt becsültek. Ott 7dkg-ot tévedtek a valódi születési súlyához képest. Szóval a kis súlyú fejletlen baba megszületett 3430grammal és 54cmrel.:) Várhat rád meglepetés.
15/15 anonim válasza:
Nekem 36. héten 4100 re mondták és 3450-nel született!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!