Meddig huzhatom még, hogyha 29. -ik héten a baba feje nagyon lennt van? Voltam vizsgálaton, és a doktor a méhszájat nézte, és azt mondta, h érzi a baba fejét. Ez nem gond ilyenkor?
Nekem is érezte dokim picur fejét, de nincs még lent.Nem értek hozzá, de ha dokinál voltál és erre paráztál rá miért nem kérdezted meg őt? Az hogy nyitva vagy már most szerintem aggasztóbb, de semmit nem jelent még az se.
35h km :)
Szia!
nekem 31 hetesen beindult a szülés (fájások is ),De "csak" a belsó méhszáj nyílt ki meg persze elvékonyodott a méhnyak!Viszont azóta kíméletesen fekszünk,nem megyünk ki a házból(soka lépcső)és már 34 hetesek vagyunk!És ezalatt a 3 hét alatt nem romlott a helyzet!Lehet tartani ha kibirod a fekvést,nem emelsz!Nekem azt mondták ha kibírom a 35.hétig már nem lehet semmi baj!Tegnap 3 kg-ra (+/-400g)becsülték!ha eléri a 2,5kg-ot már nem számít koraszülöttnek!
próbálj megnyugodni,és kérdezd ki máskor a dokidat,mindenről ami aggaszt!Legjobban ő tudja mi a helyzet veletek!mi csak tapasztalatokat tudunk írni!
Drukkolok!!!!!
Így voltam 30 hetesen én is, a külső méhszályam nyitva volt már, azt mondták nem gond, csak ne emelgessek meg pihenjek sokat. Azóta is fát hordok és pörgök egész nap, már 37 hetesek vagyunk, külső méhszály is nyílik már, de van még időm, azt mondják.
Vigyázz magatokra!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!