Van valakinek tapasztalata a ÁEK (MÁV) szülészetéröl?
szia!
Nekem jó tapasztalataim vannak; habár első baba volt, így még nem nagyon tudok összehasonlítani. De amit tudok: Tiszta, rendes szülőszobák vannak, modern felszereléssel. A nővérek, szülésznők , orvosok készségesek. Apuka bent lehetett végig.Kajcsi, üdítő bevihető. Sétálhattam a benti folyóson ; wc , mosdó minden irányból könnyen megközelíthető.
Utána a bentmaradás is jó volt a csecsemőosztályon. Kényelmesek a termek, 3 ágyasak , külön mosdóval.Másnap megkapod a babát, veled lehet egész nap (kivéve a vizit és a fürdetés).
Szia:)Én is csak jókat tudok mondani,6 hete szültem a MÁV-ba.Az orvosok nagyon jók,a szülésznők nagyon aranyosak és jól képzettek.Pontosak,precizek,oda figyelnek mindenre!A szobák 3 ágyasak külön fürdővel,szépen felujitva,tiszták,takaritják állandóan.
Szerintem elégedett leszel Te is!
Könnyű szülést Neked!
Szia
Én majdnem 3 hete szültem ott.Nekem van jó,és rossz tapasztalatom is.Sajnos nem tudom azt mondani,hogy hála az égnek gyors szülésem volt... Bár azzal egütt,hogy 3 és fél óra alatt meg volt a kicsi onnan számítva,hogy felkeltem éjjel...,inkább szenvedtem volna még egy kicsit,csak ne legyen semmi baja az én kicsikémnek...Annak hatására,hogy ilyen gyors szülés volt,bevérzett szegénykémnek az arca,és olyan volt,mint egy bankrabló...,és ezért is magasabb volt a bilirubin értéke is,és estére már a kék fény alatt kellett lennie..Azt mondta a csecsemős orvos,hogy éjjel nyugodtan hozzam ki 3 óránként enni,ennek ellenére mikor odamentem,hogy kihozzam,azt mondták az akkori ügyelő csecsemősök,hogy megvárják,hogy felkel,és kihozzák nekem...Egész éjjel vártam,hogy hozzák,erre hajnalban,mikor már nem bírtam magammal,és újra mentem,akkor meg nem volt a helyén,mert valami vizsgálatra vitték,és olyan szinten "kakisan" hozták ki,ami ügye nem kaki,mert még ügye akkor azt a szurkos cumót kakilják ki,amit lenyelnek a pociban,hogy teljesen rávolt száradva a popsijára,és mire levakarásztam róla a popsitörlővel,addígra úgy sírt,hogy csak na....Aztán hozták,evett,visszavittem,majd mikor odaadták,és nem "produkált" rendesen,akkor meg azt mondták,hogy ezért felesleges kivinni....de aztán meg evett rendesen...Viszont következő éjjelen már nem hagytam magam,és addíg mondtam,hogy de azt mondták,hogy kihozhatom,meg stb..stb..,hogy végül odaadták...Közben meg kaptunk egy ilyen tájékoztató jellgű pár oldalas dolgot,amiben benne volt,hogy a besárgult gyerekeknek meg még jobban szükségük van a folyadékpótlásra,mert úgy távozik belőlük ez a sárgaság....Szóval nagyon ideges lettem,hogy baromi jó,hogy én elakartam hozni,és nem adták oda...meg akkor mit akadékoskodnak,ha közben meg az a legjobb nekik,ha táplálja az anya....Amúgy is nagyon szomorú voltam,hogy nem lehet velem,meg,hogy hogy néz ki szegénykém a szülés miatt,erre meg még nem is adták oda...,hát nagyon kész voltam...Ennek ellenére ez csak egy csecsemőssel fordult elő,hogy ilyen volt,a többi amúgy normális volt... A kórterem eléggé tiszta volt. Minden nap jöttek takarítani,szemetet elvinni,felmosni.A kicsiket minden nap vitték vizsgálatra,fürdetésre.Jöttek a csecsemős orvosok utána felvilágosítani,hogy mi is van a picikkel,majd a felnőtt orvosok is jöttek,és kérdezték,hogy minden rendben van-e,meg hogy kérünk-e esetleg valami fájdalomcsillapítót,meg ilyenek..Szóval végül is nekem ettől a csecsemősnővértől eltekintve eléggé pozitív a véleményem,és nem is mennék máshová..Ja..a szülősobák nagyon szuperek szerintem..Nem ilyen kórház jellegűek,ami azért nem egy utolsó dolog...
Nagyon sok egészséget,és boldogságot kívánok a picihez,és könnyű szülést kívánok neked!
Császárt csináltak, mindennel meg voltam elégedve, a dokik, nővérek, csecsemősök mind precízek, rendesek.Szoptatás megkezdésében is segítenek, ha kell, masszírozzák a cicidet, megmutatják hogy használd a mellszívót.(vigyél magaddal)
Viszont már első éjjel tartsd magadnál a babát, mert azonnal belenyomják cumisüvegből a tápszert.Már bánom, hogy első két éjjel hagytam elvinni.Neki is jobb lett volna, meg én is csak egy-két órát aludtam, úgy vágytam utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!