Az egri kórház szülészetéről kinek mi a véleménye/tapasztalata?
Figyelt kérdés
Szeretném ha elmondanátok mi hogy volt. Nincs fogadott orvosom, ügyeletesnél fogok szülni.2009. aug. 26. 16:22
1/7 anonim válasza:
Hááát, jót nem hallottam még róla, sajnálom :(
De remélem, kifogsz egy rendes ügyeletest és kedves szülésznőt! :)
2/7 anonim válasza:
sok a "nem-idén-nyáron-barnult" :S
3/7 anonim válasza:
Véleményem a korházról mivel itt szültem és Dr Varga Zsolt simán otthagyott a szülőágyon de szerencsére fogadott szülésznőm is volt Serfőzőné aki már nem dolgozik ott mellettem volt!És az ügyeletes orvos Dr Szucsik Zsolt aki bár fiatal de kellö hozzáértéssel és lelkiismeretesen végezte a munkáját és utána is rendes volt!A korház nem valami fényes az ágyak meg mint egy teknő.Én most inkább az Ózdit választom!
4/7 anonim válasza:
Én is Vargához jártam, nem hagyott ott, sőt visszafordult hozzám a Mezőkövesdi rendeléséről. Én meg voltam elégedve vele is és a szülésnőmmel is. Viszont Kelemen vizsgált meg (ő volt az ügyeletes), amikor beértem, hát nem kívánom senkinek. Az ágyak tényleg nyekeregnek, de a csecsemősök nagyon aranyosak és segítőkészek voltak. Szerintem azt a 3 vagy 5 napot ki lehet bírni. De mindenképpen babás szobát kérj! Ja és ha tudsz fogadj szülésznőt, ő nem fog ott hagyni, és nagyon sokat segít majd. Pénzben nem vészes (10-15 e forint).
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, inkább ezekre voltam kíváncsi. Már egyszer voltam bent vészes hányás miatt pár napot, velem rendesek voltak. Mindenképpen itthon szeretnék szülni, remélem valamelyik rendes doktor lesz ügyeletben. A szülésznőn sokat gondolkoztam én is. Sokkal érdemesebbnek találom azt fogadni mint doktort. És nem csak a pénz miatt nem fogadok orvost, egyszerűen túl sok olyat hallottam hogy bíztak valakiben hogy majd ott lesz és levezeti a szülést, erre közölte hogy ő szabin lesz stb. Így inkább rábízom magam a véletlenre, főleg hogy karácsony környékén fogok szülni.
2009. aug. 29. 07:55
7/7 anonim válasza:
utolsó vagyok
Szerintem sem érdemes itthonról elmenni pár nap miatt, utána meg 100 kmétereket autózni egy újszülöttel. Könnyű szülést neked! Szorítok, hogy rendes orvost fogj ki! Javasolni tudom Hollóné Kristály Tímeát, nekem ő volt a szülésznőm, nagyon aranyos, és annyit foglalkozik veled, amennyit igényelsz. Ha kell a telefonszáma, akkor írj priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!