Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány évesen szültetek először?...

Hány évesen szültetek először? Mi a fontosabb a karrier pl. : diploma vagy a gyerek?

Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 21:52
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
78%
És akkor most jövök én,lehet ájuldozni! :D 18 évesen szültem a lányomat,sikeresen letettem a vizsgáimat,van egy szakmám.Születése után az anyósékhoz mentünk,még kismama voltam amikor kinéztünk és megvettünk egy kis házat.9 hónapos volt a lányunk,amikor beköltöztünk az otthonunkba.21 éves voltam amikor megszületett a 2. baba.És mivel nem láttuk akadályát a 3. baba érkezésének,így tavaly májusban életet adtam 3. gyermekünknek is.Kérdés,hogy ha betölti a hármat hogyan tovább?? Nos igénybe veszem a főállású anyaságit,és mellette az anyósomék kertészetébe el tudok járni,persze fizetnek érte,így a kettő együtt már kitesz egy jó fizetést,és mellette a gyerekeim mellett is tudok maradni,nem kell aggódnom ki lesz velük ha betegek.Ők a mindeneim,a férjem is támogatja az ötletet,miszerint első a gyerek.Főleg ha már bevállaltunk hármat is,felelősek vagyunk nem csak az anyagi jólétünk miatt is,de a lelki fejlődésükért is!Ne a nagyi nevelje..ne a szomszéd őrizze ha beteg,ne az utcán kóboroljon,ha hétvégén melózni kell a szülőknek.A férjem tisztességgel dolgozik,hazahoz annyit amennyi kell,én pedig nevelem a gyerekeket.Próbálok sok szép pillanatot,élmény adni nekik,hogy boldogan tekintsenek vissza gyerek korukra akár csak én.
2012. okt. 31. 08:12
 12/31 anonim ***** válasza:
94%
35 évesen szültem, de 25-28 között szerettük volna (8 évet próbálkoztunk, orvoshoz jártunk, bár egészségesnek mondtak, mégis nehezen jött össze). Míg nem jött össze a babánk, addig megbeszéltük, hogy karrier és diplomák, de amint pozitív teszt születik, azonnal leállunk. Íg is volt. Már 2 éves a kisfiúnk (és még szeretnénk babát, de megint nehezen jön össze).
2012. okt. 31. 08:24
 13/31 anonim ***** válasza:
9%
4-es válaszoló vagyok: megkérdezhetem, mi a lepontozás oka?
2012. okt. 31. 12:18
 14/31 anonim ***** válasza:
73%
20 éves vagyok,most 1 hónapos a babám. 18 évesen befejeztem a sulit,utána szerencsére egyből el tudtam helyezkedni. A terhességem 28. hetéig dolgoztam. Nekem nem fontos a karrier,mert azt tudja építeni az ember akárhány éves is legyen,viszont a gyerekvállalást nem lehet sokáig húzni-halasztani. Bár megértem azt is,aki előbb sikeres akar lenni a munkájában és elfogadom. Én örülök,hogy ilyen fiatalon szülhettem,hogy -igaz nem csak önerőből-,de van megfelelő háttér a babának.
2012. okt. 31. 12:37
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
33 évesen szültem, 4 hónapja. Lediplomáztam, elhelyezkedtem, de többre vágytam....Addig tepertem, amíg el nem értem azt a munkakört, amit mindig is szerettem volna, nekem ez volt az álmom és nem szoktam feladni. 1 évet próbálkoztunk, mire összejött a bébi. Én úgy gondolom, hogy 28 évesen mentem férjhez és 30 voltam, amikor a hőn áhított állást betöltöttem, a munkahelyemmel sem szúrhattam ki, hogy 2 hónap múlva elmegyek, így megbeszéltük a 2 évet. szerintem ez a mai világban így korrekt. Így van hova visszamennem, ha lejár az itthon tölthető idő. Nem vagyunk egyformák, nekünk így volt jó. Mivel egy babát terveztünk és szeretjük a szakmánkat, teljes az életünk.
2012. okt. 31. 13:21
 16/31 anonim ***** válasza:
90%
25 éves vagyok, van egy 7 hónapos lányom! Két évig dolgoztam egy cégnél, majd egyik napról a másikra elküldtek. Pont akkor derült ki hogy babát várok (nem terveztük). Ennek ellenére semmi pénzért nem vetettem volna el! Igaz csak gyest kapok most meg a családit ( meg a férjem jövedelme van), de iszonyatosan boldog vagyok, hogy van egy gyönyörű kisbabám!!
2012. okt. 31. 13:47
 17/31 anonim ***** válasza:
22 evesen diplomaztam, 25 evesen szultem, 27 evesen masodik diplomat szereztem, jelenleg 29 vagyok, a napokban erkezik a teso.
2012. nov. 2. 16:19
 18/31 A kérdező kommentje:

Utolsó

El tudtál helyezkedni? Mennyit keresel?

2012. nov. 2. 16:38
 19/31 anonim ***** válasza:
utolso vagyok, kulfoldon elek, szules utan nem fogok dolgozni 1-2 evig. reszmunkaidoben dolgoztam, 8 euros oraberben.
2012. nov. 3. 16:03
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a diploma fontos volt, úgyhogy azt megvártam. Azon a nyáron volt az esküvőnk, 1 év múlva már babáztam. Ami azt jelenti, hogy összesen 9 hónapot dolgoztam, és tavasszal 5 év után fogok visszamenni... Nagyon pánikolok, mert úgy érzem mindent elfelejtettem amit valaha tanultam.
2012. nov. 6. 00:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!