Első: orvos, szülésznő, gyerekorvos és asszisztense, segédfiú, csecsemős, férjem és 3an az ajtóban szurkoltak (közeledett a műszakváltás). Spontán, komplikációmentes szülés volt.
Második: doki, szülésznő, férjem, segédfiú. Vártam megint a tömeget, és rá kellett jönnöm, hogy nem azzal kezdődik a kitolás, hogy tele lesz a szülőszoba. :)
2012. okt. 30. 10:05
22/33 anonim válasza:
Kicsit komplikált lett a szülés vége, mert nagy baba volt a köldökzsinór is a nyakára volt tekeredve, így benn volt a főorvos még két szülész orvos a szülésznő és a csecsemős nővér meg a férjem.
Nem volt fogadott orvosom.
2012. okt. 30. 10:13
23/33 anonim válasza:
A szülőszobán a szülésznőm, anyukám néha bejött, a férjem, az orvosom kb. óránként bejött, pedig szabin volt aznap, de végig a kórházban volt. Indítás volt, császár lett, a műtőben elég sokan voltak: 1 anesztes+segédje, neonatológus, csecsemős nővér, 2 orvos+asszisztens 2. Tök jó volt a hangulat, annak ellenére hogy végig bőgtem örömömben sokat nevettünk, mert kértem, mondják, hogy éppen mit csinálnak mert érdekelt, állatnál (szarvasmarha) többször asszisztáltam, úgyhogy képben voltam.
2012. okt. 30. 10:21
24/33 anonim válasza:
Nálam kb. 5-en voltak bent. A szülésznőm,a doki,két csecsemős nővér,meg egy hapsi,aki fogta a lábamat,amíg varrtak. Mondjuk nem értem ő miért volt ott,úgy el voltam zsibbadva,hogy amikor kellett is alig tudtam levenni a lábaimat a támaszról,na meg a bal lábam így sem fogta senki,nem is kellett. Amúgy a vajúdás alatt ki-be járkáltak, ezt hoztak,azt vittek,tiszta átjáróház volt. Ja,és a párom :-) de ő "hozott anyag" volt ugyebár :-)
2012. okt. 30. 10:28
25/33 anonim válasza:
A 4. vagyok.Az én dokim szinte az elejétől ott volt,mert a szülésznőm felhívta,hogy azonnal jöjjön,mert gyors szülés lesz...2 óra alatt lett meg a babám.
2012. okt. 30. 10:35
26/33 anonim válasza:
Doki,szülésznő,párom,édesanyám,végén meg a csecsemősdoki és nővérke. Meg én és a kicsi..
2012. okt. 30. 11:58
27/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a sok hozzászólást. Minden válasz hasznos volt. :)
2012. okt. 30. 13:58
28/33 anonim válasza:
8-as vagyok.
3 óra környékén mentünk be a kórházba,az ügyeletes doki megállapította hogy valóban szülni fogok és szóltak a dokimnak.
Császár közben ő mesélte hogy amikor szóltak neki gondolta még sziesztázik egy kicsit,majd 5-kor szóltak neki hogy rohanjon befelé mert teljesen kitágultam és nem sokkal később be is ért.5-től utána szinte 5-10 percenként bejött,1x volt tovább távol akkor levezetett gyorsan egy másik szülést :D
2012. okt. 30. 14:27
29/33 anonim válasza:
Kulfoldon szultem, fogadott doki nem letezik errefele...Ferjem, Anyosom es a nover egeszen elejetol vegeig mikoris kiderult nem leszek kepes termeszetes uton szulni. A mutoben nem tudom...sokan voltak. Maig a fulemben van amikor a szomszed szobaban a finishez ert valaki, hogy biztattak! Mintha mindenki ott lett volna az osztalyrol, hogy erot adjanak neki es dicsertek es biztattak en is biztattam fejben.
2012. nov. 1. 22:10
30/33 anonim válasza:
Fogalmam sincs. Egy szülésznő végig velem volt, de orvosok is folyamatosan jöttek, mert toxémiával indítottak, magzati szívhang rossz volt. Végül sürgősségi császár lett. Ott is jó sokan voltak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!