Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egy szülésnél hány ember van...

Egy szülésnél hány ember van jelen kb?

Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 19:35
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Első: orvos, szülésznő, gyerekorvos és asszisztense, segédfiú, csecsemős, férjem és 3an az ajtóban szurkoltak (közeledett a műszakváltás). Spontán, komplikációmentes szülés volt.

Második: doki, szülésznő, férjem, segédfiú. Vártam megint a tömeget, és rá kellett jönnöm, hogy nem azzal kezdődik a kitolás, hogy tele lesz a szülőszoba. :)

2012. okt. 30. 10:05
 22/33 anonim ***** válasza:

Kicsit komplikált lett a szülés vége, mert nagy baba volt a köldökzsinór is a nyakára volt tekeredve, így benn volt a főorvos még két szülész orvos a szülésznő és a csecsemős nővér meg a férjem.

Nem volt fogadott orvosom.

2012. okt. 30. 10:13
 23/33 anonim ***** válasza:
A szülőszobán a szülésznőm, anyukám néha bejött, a férjem, az orvosom kb. óránként bejött, pedig szabin volt aznap, de végig a kórházban volt. Indítás volt, császár lett, a műtőben elég sokan voltak: 1 anesztes+segédje, neonatológus, csecsemős nővér, 2 orvos+asszisztens 2. Tök jó volt a hangulat, annak ellenére hogy végig bőgtem örömömben sokat nevettünk, mert kértem, mondják, hogy éppen mit csinálnak mert érdekelt, állatnál (szarvasmarha) többször asszisztáltam, úgyhogy képben voltam.
2012. okt. 30. 10:21
 24/33 anonim ***** válasza:
Nálam kb. 5-en voltak bent. A szülésznőm,a doki,két csecsemős nővér,meg egy hapsi,aki fogta a lábamat,amíg varrtak. Mondjuk nem értem ő miért volt ott,úgy el voltam zsibbadva,hogy amikor kellett is alig tudtam levenni a lábaimat a támaszról,na meg a bal lábam így sem fogta senki,nem is kellett. Amúgy a vajúdás alatt ki-be járkáltak, ezt hoztak,azt vittek,tiszta átjáróház volt. Ja,és a párom :-) de ő "hozott anyag" volt ugyebár :-)
2012. okt. 30. 10:28
 25/33 anonim ***** válasza:
A 4. vagyok.Az én dokim szinte az elejétől ott volt,mert a szülésznőm felhívta,hogy azonnal jöjjön,mert gyors szülés lesz...2 óra alatt lett meg a babám.
2012. okt. 30. 10:35
 26/33 anonim ***** válasza:
Doki,szülésznő,párom,édesanyám,végén meg a csecsemősdoki és nővérke. Meg én és a kicsi..
2012. okt. 30. 11:58
 27/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a sok hozzászólást. Minden válasz hasznos volt. :)
2012. okt. 30. 13:58
 28/33 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

3 óra környékén mentünk be a kórházba,az ügyeletes doki megállapította hogy valóban szülni fogok és szóltak a dokimnak.

Császár közben ő mesélte hogy amikor szóltak neki gondolta még sziesztázik egy kicsit,majd 5-kor szóltak neki hogy rohanjon befelé mert teljesen kitágultam és nem sokkal később be is ért.5-től utána szinte 5-10 percenként bejött,1x volt tovább távol akkor levezetett gyorsan egy másik szülést :D

2012. okt. 30. 14:27
 29/33 anonim ***** válasza:
Kulfoldon szultem, fogadott doki nem letezik errefele...Ferjem, Anyosom es a nover egeszen elejetol vegeig mikoris kiderult nem leszek kepes termeszetes uton szulni. A mutoben nem tudom...sokan voltak. Maig a fulemben van amikor a szomszed szobaban a finishez ert valaki, hogy biztattak! Mintha mindenki ott lett volna az osztalyrol, hogy erot adjanak neki es dicsertek es biztattak en is biztattam fejben.
2012. nov. 1. 22:10
 30/33 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs. Egy szülésznő végig velem volt, de orvosok is folyamatosan jöttek, mert toxémiával indítottak, magzati szívhang rossz volt. Végül sürgősségi császár lett. Ott is jó sokan voltak.
2012. nov. 2. 01:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!