Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Egy szülésnél hány ember van...

Egy szülésnél hány ember van jelen kb?

Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 19:35
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Két orvos, két szülésznő várt a műtőben, ahová a műtőssegéd kísért be. Végül a férjem is bejött. Szóval 6-an voltak rajtam kívül. Ikres császár volt.
2012. okt. 29. 21:00
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Férjem, dokim, szülésznő, mikor megszületett a baba, bejött egy tanonc szülésznő is babát mérni+öltöztetni.
2012. okt. 29. 21:17
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sürgősségi császárom volt és a fél kórház (gyakornokok) körülöttem állt, mert nagy szenzációk voltunk a lányommal, mint később számomra ez kiderült.

Az orvosom vezette le a műtétet, de az egyik gyakornok varrt össze, akinek azóta is csókoltatom a kezét, mert a vágásom nem hogy nem látszik, de olyan, mintha nem is szültem volna! :)))))

2012. okt. 29. 21:43
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
A 4. szulesem mekoniumos volt de egy fajas alatt 5cm rol egyszer csak ereztem jon a baba.A ferjem behivott valakit a folyosorol addig allt a baba feje. siman egy szuleszno kpata el a gyereket majd mikor a valla kibujt lehajoltam erte es en sajat magam tettem a mellemre. nem volt a labam a tertoban hiszen a gyerek ugy jott mint a gyorsvonat.Egy varrat sem volt.Sajnos a placenta nem jott igy 3 ora mulva (nem volt hely mert valami surgos mutet volt elottem igy vartam a hideg koldokzsinorral a labam kozott addig szoptattam es ismerkedtem a babaval jelzem nem vereztem) megmutottek amibol semmit nem ereztem spinalt kaptam.
2012. okt. 29. 21:54
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Az én fogadott dokim az egész szülés alatt ott volt és támasztotta az ajtófélfát, amíg én szidtam mindenkit aki élt és mozgott. Délután fél 3-kor mentünk be a kórházba, 3-kor már ott volt a dokim. 22.25-re lett meg a lányom, majd varrt és még körülöttem volt kb.1 órát.
2012. okt. 29. 22:09
 16/33 anonim ***** válasza:
62%

14 vagyok nem volt soha fogadott orvosom mert azt hiszem mindenki banjon rendessen velem hiszen erre eskudtek fel.

Mindig mindenki kedves volt es vegezte a dolgat nem hiszem fogadott jobb lett volna fajni igy is ugy is faj abban nem segithet senki.Ha valamit kertem megkaptam senki nem volt bunko a szulesznorol csinalt a ferjem kepeket a kislanyunkal.

Szerintem ez az egesz fogadott orvos dolog elavault meg kene az orvosoknak tanulni rendesnek lenni penz nelkul is hiszen ez nem csak egy szakma hanem hivatas is.

2012. okt. 29. 22:14
 17/33 anonim ***** válasza:

Az első szülésemnél a vajúdás alatt a szülésznő és a doki néha rámnézett, meg a férjem volt még mellettem, aki el-el bóbiskolt (13 órát vajúdtam, javarészt éjszaka)

Kitolásnál én is úgy jártam, mint egy előttem író, hogy nyomtam, nyomtam, kibújt a baba, kinyitottam a szemem, és vagy 10-en álltak körbe, orvostanhallgatók.

Második szülésnél a vajúdás alatt nem volt mellettem a férjem, mert a szülésre is épp hogy befutott. A szülésznők a függönyön túl Honfoglalóztak, a dokim sem zavart túl sok vizet körülöttem.

Kitolásnál a szülésznőn és dokin kívül odajött egy kis medika, neki elemezgette folyamatosan a dokim, hogy mi történik épp....isteni volt! Főleg, mikor időnként, két nyomás közt felpillantottam, és láttam, hogy teljesen behajolnak a lábam közé, úgy szemlélik az eseményeket.

2012. okt. 29. 23:08
 18/33 anonim ***** válasza:

ja, elfelejtettem, ott volt még (legalább is a szülés végén) egy vékonydongájú ápolófiú is, az első szülésnél ő pakolt át a szülőágyról a hordágyra. Ma sem értem, hogy bírt el szegény.

A második szülésnél már rutinosan magam másztam.

Ja, és mikor már meg volt a baba, befutott egy neonatológus is, hogy megvizsgálja.

Szóval van ott nyüzsi rendesen :-)

2012. okt. 29. 23:11
 19/33 anonim ***** válasza:

Első gyereknél: szülészorvos, szülésznő, gyerekorvos, csecsemős nővér.

Második gyereknél: szülészorvos, szülésznő, csecsemős nővér, férjem.

2012. okt. 30. 00:30
 20/33 anonim ***** válasza:

Első baba: nem volt fogadott orvosom, a két ügyeletes orvos néha rám nézett,a szülésznő folyton ott téblábolt mellettem, és a férjem. Néhány órás vajúdás után megkérdezték, zavarna-e, ha néhány tanuló szülésznő benézne néha. Mondtam, hogy nem, erre kb. 20 nő beköszönt, majd felváltva 4-5-ével ott voltak. Sürgősségi császár lett a dologból, ők a műtőbe is felváltva bejöttek. Ott annyi ember volt, hogy meg sem tudtam volna számolni, de furcsa mód nem zavart, mert elterelték a figyelmem arról, hogy akár nagy baj is lehet. (aznap egyedül én szültem...)

Második baba: volt orvosom, az ügyeletes orvos néha rám nézett, amíg a dokim befutott, + a szülésznő és természetesen a férjem. Ennek is császár lett a vége, szóval még volt egy aneszteziológus + a gyermekorvos.

Harmadik baba: vajúdás alatt néha a szülésznő rámnézett, az orvos még az elején közölte, hogy szerinte még napokig nem lesz baba, szóval 12 órás megfigyelésre voltam a szülőszobán. Aztán hajnalban elkezdődött a fejetlenség, mert a szülésznő megvizsgált, és teljesen ki voltam tágulva, kitolási szakban voltam, és se műtő, se műtősteam, na, ott volt tolongás, még a főfőfőorvos is lejött (két császár után már tuti a harmadik, ezért voltak megijedve ). De nem lett gond, viszont itt is rengetegen voltak...

2012. okt. 30. 06:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!