Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány órát vajúdtatok, mielőtt...

Hány órát vajúdtatok, mielőtt kibújt a babátok?

Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 17:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Éjfélkor jelentkeztek az első fájások, reggel 5-kor mentünk a kórházba, addigra 6-8 percesek voltak. A kórházban megvizsgáltak, totál zárt méhszáj, kérdés: mivel itt még ki tudja, meddig nem lesz baba, maradok vagy hazamegyek? Hazajöttem, egész nap itthon vajúdtam 5 percesekkel, estére visszamentünk. Méhszáj még mindig zárt. Egész éjjel ott volt mellettem a szülésznőm, hajnalra 2 ujjnyira tágultam ki, másfél perces fájások között bealudtam, annyira fáradt voltam. Doki még próbanyomást végeztetett, a baba csak nem akart kijönni, így műtét lett a vége. Összesen 30 órás szenvedés után császárral lett meg reggel 6-kor.
2012. okt. 29. 22:12
 22/27 anonim ***** válasza:

14 óra vajúdás, 20 perc toló.

reggel 7kor kezdődött, de nem volt durva, este 5kor indultunk a kórházba, akkor még nem volt rendszeres, de 3-8 percenként jöttek így nem vártunk. f8kor kötötték be az oxitocint, na onnantól volt durva, f10kor meg már sírt a kicsim :)

2012. okt. 29. 23:57
 23/27 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én 6-kor mentem be, mert nem éreztem jól magam (keményedések, stb.), fél 7-kor burokrepesztés.

Utána olyan 7-től 9:50-ig sétálgatás a folyósón, majd 9:55-től megérkeztek a várt fájások, és 22:17-kor született meg a kislányom. :)

2012. okt. 30. 06:14
 24/27 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Kíváncsi voltam. Én 6 óra alatt szültem meg,de ebből csak 3-3 és 1/2 órán át fájt elviselhetetlenül. Oxin voltam és én sem kaptam érzéstelenítőt,csak valami tágulást segítő ijnekciót a derekamba (amiről akkor azt hazudta a szülésznőm,hogy lazító,mert ismerjük egymást és rám nézve tudta,hogy így biztos nem engedném beadni). Utólag belegondolva hálás vagyok neki,hiszen viszonylag hamar megszületett a fiam,a kitolás csak kb.5 perc volt,bár segített a doki,mert nagy baba volt.
2012. okt. 30. 09:06
 25/27 anonim ***** válasza:
Délutánn fél 3 kor elfolyt a magzatviz..otthon.fájás nulla..mentünk a korházba.4 kor kaptam oxitocint majd jöttek a fájások egy idő mulva Vajudás nem sok volt...nagyon gyorsan jött és nem is fájt annyira...csak a vége de 2 toltam és meg is lett a kislányom este 7 órakor.:-)Szerencsére gyorsan szültem és sikeres gátvédelemmel mindig ilyen gyors és szép szülésrről álmondtam első baba.
2012. okt. 30. 11:00
 26/27 anonim ***** válasza:
Azt nem irtam fájdalomcsillapitot én sem kaptam....de nem is kértem olyan gyorsan jött mire kértem volna mire nagyon fájt már jött is..:-)
2012. okt. 30. 11:01
 27/27 anonim ***** válasza:

Az első babám SOS császárral született.

A második a kiírt napon indult kifelé. Hajnali fél 5-kor kezdődött egyből 8 perces fájásokkal. Reggel 8 órakor elkezdtem vérezni, ekkor 5-6 percesek voltak a fájások. Rögtön mentünk a kórházba, fél 11-től 3 órán keresztül 1-2 percesek, nem tágultam semmit, elmúltak a fájások egy hátmasszírozás következtében. Fájáserősítőt nem kaphattam az előző császár miatt, így sajnos ismét császármetszés lett belőle! De megérte! :D

2012. okt. 30. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!