Volt valaki tatabányán szülőszoba látogatáson? Meséljetek légyszi, hogy miket mondtak?!
Figyelt kérdés
2012. okt. 27. 11:18
11/19 A kérdező kommentje:
nagyon szépségesen köszönöm!ha esetleg valami eszembe jutna még,akkor kérdezhetek?vagy írhatok neked priviben? :)
2012. okt. 27. 18:22
13/19 anonim válasza:
nagyon jól a válaszok, csak annyit fűznék hozzá hogy a Taj kártyát már kipostázzák neked, csak az anyakönyvi kivonatot lehet bent átvenni. Én szeptember végén szültem és én már postán kaptam. Adókártyára meg 2-3 hónapot kell várni mert nemrég kezdték újra gyártani. Igazolást kell majd kérned az apehnél a babakötvényhez.
14/19 anonim válasza:
Jaj, tenyleg. Bocs. Tudtam, hogy valamit bent kellett átvenni, de nem emlékeztem jól. Akkor a TAJ-t nekünk is postán küldték, hamar megérkezett. De az adó kártya tenyleg elég sokára érkezett meg.
15/19 A kérdező kommentje:
de attól,hogy nincs még kész az adókártyája,de száma van már a babának,tóól tudom intézni a többi dolgát?pl. egyszeri anyasági,családi pótlék,nekem tgyás?
2012. nov. 6. 11:22
17/19 anonim válasza:
persze csak menj be az apehhez mert nem küldik ki az igazolást. én ma voltam a babakötvényt elintézni.kicsit bonyolultnak találtam, értékpapirokat kell venni meg ilyenek, de elvileg az automatikusan megcsinálják, majd hnap átolvasom, remélem úgy már érteni fogom :)
18/19 A kérdező kommentje:
bocsánat a hülye kérdésért,de mi az a babakötvény?azt kap minden baba?vagy az valami olyan,amit másképpen így hívnak?azt tudom,hogy lassú most a kártyakiadás,ugyanis májusban házasodtam és még mindig csak egy A4es papírom van az új nevemmel... :( nem lenne rossza,ha szülésig ideérne,bár már kezdek kételkedni benne!
2012. nov. 7. 08:34
19/19 anonim válasza:
Semmi baj, én se tudtam mi az. Igen minden baba kap elvileg automatikusan, de be kell menni az államkincstárba. Itt mindent megtalálsz hozzá illetve róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!