Mostanában a budapesti Bajcsy Zsilinszky kórházban szült anyukák. Leírnátok, hogy milyen tapasztalataitok voltak?
Szüléshez adtak hálóinget? A babának pelust vinni kellett ugye? Meg kistányért és kiskanalat? Kinél szültetek? Sima vagy császár? Minden érdekelne!
Köszönöm!
34 hetes kismama
Éjjel egy alkalommal körbe ment egy csecsemős a szobákon, megnézni, hogy minden rendben van e, segítsen e valamit.
Amit még talán a többiek nem írtak, tőlünk kérdezték, hogy van e kesztyűje a gyereknek- szóval azt is vinni kell neki a sapin, peluson, popsitörlőn kívül.
A csecsemősöket dicsérték itt, én inkább azt mondom, hogy attól függ ki van éppen bent - van nagyon segítőkész és van olyan is akit az ellenségednek sem kívánnál (én 6 napot voltam bent, volt szerencsém mindegyikhez).
Sziasztok!
Én nov 22-re vagyok kiírva. A Bajcsyban fogok szülni. Fogadott orvosom van csak.
Nekem az alábbiakat diktálta be a dokit amit vinni kell:
Evőeszköz
pohár
Cumi
cumisüveg
pelenka
popsitörlő
popsikrém
10 textil pelus
Sapi
kesztyű
zokni
nekem a hálóingen meg a szokásos cuccokon kívül tena lady.
Most hogy olvasgatlak titeket, nem mondom hogy nem kezdtem picit félni. Idáig még nem féltem. :)
Ennek a kérdésnek a kiírása nekem is jól jött!! :)
Utolsó : ki a fogadott orvosod?
Én dec.8-ra vagyok kiírva.
14-es vagyok És Dr. Gyopár Ernőhöz járok. A magánrendelőjébe, de a Bajcsy a háttérkórháza. Ő ott ha jól tudom külön nem rendel mint szülész-nőgyógyász.
Nagyon szeretem nagyon tudom ajánlani.
Szia, 4 hónapja születem a másodikat a Bajcsyban. A babáknak alkolhol+vatta+hintőport adnak a köldökkezeléshez. Amiket kell vinni a 14-ben leírták.
Hálóing: az első szülésnél kaptam kórházit, a másodiknál a sajátomban voltam. Szerintem az 1-2 db kevés lesz. Ha baleset történik, simán elhasználsz több darabot is egy nap és nem mindig tudnak kórházit adni.
Nst-s szoba környékén ki van írva, hogy mit ajánlanak, hogy magaddal vigyél, a nővérszobában rá tudsz kérdezni, ha kétségeid vannak.
Textilpelust mindenképp vigyél a babának, az mindenre jó (feje alá, büfiztetni, pelenkázóra).
Varga-Horgosi drnő a fogadott dokim.
NST-re még csak most fogok időpontot kérni... Majdnem 2 hét múlva már 36 hetes leszek úgyhogy remélem adnak addigra, mert nekem senki nem mondta,hogy nekem kell időpontot kérnem, azt hittem majd a drnő ad valami beutalót. Azt tudom,hogy az uh-ra nagyon előre adtak időpontot.
Mindjárt fel is hivom őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!