Nehezebb lesz majd szülnöm?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, ha valaki nem élt túl "sűrűn" sőt elég ritkán sexuális életet a teherbeesés előtt és hát alatta sem igazán, akkor nehezebben tágul az illető, vagy ennek ahhoz nincs köze??Segítsetek!2012. okt. 26. 08:30
1/5 anonim válasza:
Szülésnél a méhszáj tágulása az, ami fájdalmas (kinek mennyire...), míg a szexuális élet esetén a méhszáj nem nyílik ki, azt max. kívülről éri el a hímvessző. szóval nem, nem lesz emiatt nehezebb szülnöd.
2/5 anonim válasza:
Semmi összefüggés, nem ezen múlik.
Viszont az tendencia, hogy az első szülés a legtöbb nőnél hosszabb, nehezebb, mint a későbbi(ek).
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek!
2012. okt. 26. 09:34
4/5 anonim válasza:
Nincs köze a kétféle tágulásnak egymáshoz, a baba feje meg jóval nagyobb, mint a hímvessző, tehát ha a gátkörnyék miatt aggódsz, akkor végezhetsz gátmasszázst a szülés előtti hetekben, vannak erre spec. olajok és megvan a technikája. Csinálhatja Neked a párod is, ha olyan típus, hogy rávehető ilyen türelmes dolgokra. A méhszáj tágulására szintén a szülés előtti közvetlen hetekben a málnalevél tea jó, addigra felkészíti a méhszájat. Nagyon fontos a belső ráhangolódás a szülésre, ez segíti a tágulást. Annak idején a szülésznő azt mondta nekem,olyan izmokat vagyunk képesek a tudatunkkal megmozgatni magunkban, amikről nem is tudjuk, hogy vannak. Nekem ez sikerült, tehát megvalósítható. Nem mindig hosszú az első szülés. Kérdezd meg édesanyádat,neki milyen szülése volt, általában öröklött alkati dolog. Édesanyám engem 7 óra alatt szült, első szülés volt, én pedig kevesebb mint 4 ó. alatt szültem első gyermekem (vajúdást is belevéve). Tehát az, hogy átlag 12 órát mondanak az első szülésre, az csak az átlagos adat. Van, akinek meg hosszabb.
5/5 anonim válasza:
Most látom, hogy egy közel 5 hónappal ezelőtti kérdésre válaszoltam:). Szültél már? Hogy ment?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!