Először kaptam székletlazító tablettát (nem tudom mi a neve, de állítólag 20 éve is ezt adták), ebből kaptam 3x2 szemet, de semmit sem használt, ezután kaptam a glicerines kúpot, amire azt mondták, hogy 15 perc alatt meghozza a hatását. Na erre nekem másnapra lett székletem. Már ott voltam, hogy kérek beöntést, mert már 4. napos voltam, és nálunk addig nem szedik ki a varratot, míg nem volt széklet.
A szobatársamnak viszont szülés utáni nap spontán volt széklete.
2012. okt. 25. 14:32
12/18 anonim válasza:
Valami zöldet adtak, gyűjtöttem a fiókba. Mivel üres volt a gyomrom szüléskor, hova lett volna másnap széklet. Azután én kicsiket ettem többször. Bár nem mentem Wc-re, de itthon bepótoltam :)
2012. okt. 27. 14:52
13/18 anonim válasza:
Glicerines kúpot én vittem magammal, de úgy sem sikerült.
Kérdezte az ügyeletes hogy volt-e széklet, annyit mondtam, hogy "alakul a dolog", ez alatt értsen amit akar. :o)
Nem piszkáltak ezzel. Otthon nyugis körülmények között a szülés utáni 3. napon sikerült.
Igaz, én szülés előtt ürítettem éppen, tehát nem volt gond.
2012. okt. 27. 15:18
14/18 anonim válasza:
nekem nem adtak semmit de beöntést sem kaptam. 2 nap volt rendessen.
2012. okt. 27. 15:24
15/18 anonim válasza:
Karcagon Stadalaxot adtak.
2012. okt. 27. 16:03
16/18 anonim válasza:
Szia! Szombathelyen valami gyógynövényes bogyót adnak, és ha nem hat akkor glicerines kúpot.
2012. okt. 27. 20:47
17/18 anonim válasza:
Nekem császárom volt.Vasárnap hajnalban indult a szülésem,kaptam beöntést majd komplikációk miatt császár.Hétfőn reggel kaptam először enni és kaptam 4 bogyót is (azt mondták rá hogy bélmozgató,de a 4-ből 2 Cerucal volt 2 meg vmi hashajtó).Ezt a 4-et kellett bevenni reggel és este.Hétfőn keveset már ehettem keddre meg volt az eredmény.
2012. okt. 27. 21:06
18/18 anonim válasza:
Nagykanizsán 3 kanál ricinust adnak szülés után kb fél nappal, az valami borzalom, de pár óra múlva már hatott (legalábbis nálam)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!