Ha szules utan eloszor megjon a menzeszem, akkor a tejem elapad?
Figyelt kérdés
2012. okt. 24. 23:28
1/8 anonim válasza:
A kettőnek semmi köze egymáshoz. Ha elapadna, akkor se amiatt mert megjön.
2/8 anonim válasza:
nem,7 hónapos volt a lányom amikor megjött,19 hónapig szopizott.
3/8 anonim válasza:
Nekem meg 8hónap után jött meg,de csak 4hónapig tudtam szoptatni!
4/8 anonim válasza:
Nekem rögtön 6 hét után megjött, nem apad el, csak a baba nem eszi úgy, mint máskor. Azt mondják kicsit más az íze, először nem akarta elfogadni, de mikor tényleg éhes volt, muszáj volt neki:-). Aztán a következő hónapban is fintorgott kicsit, de végül nem volt gond. 21 hónapig szopizott, 6 hónapig csak azt kapta.
5/8 anonim válasza:
Szia!!2 hónapos volt a lányom,mikor szülés után először megjött,aztán 4 hónapig nem jött meg,amikor 6 hónapos lett a lányom,ismét jelentkezett,azóta redszeres,most lesz 8 hónapos a gyerekem,és naponta 5-ször szopik még.Úgy hogy a kettőnek nincsen köze egymáshoz:-)
6/8 r.timi válasza:
valakinek elmegy a teje (tapasztalat) és valakinek nem, teljesen emberfüggő
7/8 anonim válasza:
Mindkétszer 4 hónaposak voltak a babáim mikor megjött,egyiküket 20, másikukat 22 hónapig szoptattam.Teljesen egyedi mindenkinél.Csak olyanról hallottam hogy azokon a napokon megváltozik az íze,és egyes babák kevésbé lelkesen esznek ilyenkor,de a legtöbbjüket nem izgatja.
8/8 anonim válasza:
5 hónapos volt a babám mikor megjött, most 15 hónapos és még szoptatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!