Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki, mennyi idovel szexelt...

Ki, mennyi idovel szexelt eloszor, kozvetlenul szulés után? Milyen volt?

Figyelt kérdés
2012. aug. 28. 12:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia! Első szülés után 3 héttel. Bökött, szúrt, fájt nem volt jó.

Második után 1 héttel:D Nagyon jó volt, egyáltalán nem fájt

2012. aug. 28. 13:04
 2/8 anonim ***** válasza:

Első szülés után 5 héttel, de behatolás nem volt.

Azt csak 7 hét múlva próbáltuk, de fájt, még hónapokig rossz volt az aktus elején, de a végére jó lett.

Később elmúlt a fájdalom és akkor már az elejétől a végégig tudtam élvezni.

Gátmetszésem volt és egy nagyon komplikált szülésem, ahol majdnem otthagytam a fogamat.

Második után behatolás nélkül két hét múlva, rendesen 5 hét múlva, ugyanolyan jó volt, mint máskor. Gátvédelemmel, komplikációmentesen szültem.

2012. aug. 28. 13:31
 3/8 anonim ***** válasza:

A 6 hetes kontroll után (ami a 7. hét végén volt).

Nem volt rossz, a belső varrataimat már nem éreztem, d ki voltam tágulva, így nem volt az igazi. Még mindig nem ugyanolyan, mint előtte...

11 hetes babó anyuja

2012. aug. 28. 13:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Ma nyolc hetes a picur, de még nem merek rendes behatolással, tulajdonképpen ha visszagondolok, akkor lehet, hogy a büdös életbe sosem merek majd.... :-) Iszonyúan fájt a szülés! Na mindegy, amúgy már kedveskedtünk egymásnak, az orgazmus nagyon jó, nekem jobb mint előtte, én állítom!
2012. aug. 28. 13:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Szülés után 6 héttel. Nagyon kellemetlen volt. Már 7 hónapja h szültem, és még néha mindig érzékeny ott lent.
2012. aug. 28. 14:00
 6/8 anonim ***** válasza:
5 héttel, és nagyon szar volt. Azóta is traumaként maradt meg bennem.
2012. aug. 28. 16:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Első szülés után 7.héten(aznap este, hogy a kontrollon rendben találtak mindent), hát nem volt épp kellemes, de rossz se annyira.

Második szülés után 16hónappal(kicsit voltam csak hulla, párkapcsolati gondok...), ellenben semmi gond se volt már:D

2012. aug. 28. 21:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Megvártam a kontrollt. Az első szülés után megdöbbentem, hogy inkább az a kellemetlen, hogy tágabb lettem, és időbe telt, mire igazán finom lett.
2012. szept. 6. 02:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!