Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Rettegek a szüléstől. Kérhetné...

Rettegek a szüléstől. Kérhetnék pár bíztató szót, esetleg valami tippet, hogy ne féljek annyira?

Figyelt kérdés

Ma kezdtem a 36. hetet, és sírni tudnék ha a szülésre gondolok, annyira félek. Igazából nem is maga a fájdalom rémít meg annyira, hanem globál az egész. A "kiszolgáltatottság", kellemetlen szituk, a kórházi napok, és hogy tök hülye vagyok mindenhez első babás révén. Sajnos sok rosszat hallani a segítségnyújtás hiányáról a nővérek részéről :( Remélem nem fárasztalak titeket, de nagyon megy a para :) Help kismamák!

Köszönöm!

2009. aug. 9. 11:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ismerem az érzést. Ugyanez volt velem. Ahogy terhes lettem már az első naptól kezdve minden nap ezen filóztam hogy úristen a fájdalom, a pucérkodás az orvosok előtt, tuti be fogok előttük kakilni, kiszolgáltatottság... stb. Nap mint nap ettől rettegtem.

Összefoglalva: a szülés nekem nem volt kellemes, nem is értem hogy egyes nők hogy szerethetnek szülni, én nem éreztem azt a hű de nagy boldogságot, mikor majd szétszakadtam. Beöntést nem kaptam tök rossz volt hogy nyomom mint állat aztán nem a gyerek jön, hanem a széklet. Orvosok hada nyúkálgatott mennyire tágulok, nézegettek... tök kényelmetlen volt, mivel alapjában véve szégyenlős vagyok. De egyszer ennek is vége van, aztán mikor már túl vagy rajta és ott a baba mindent elfelejtesz. Nem érdekel hogy pucér a segged, hogy bekakiltál, hogy hányan néznek... semmi nem izgat, csak a babára tudsz gondolni és csak nézed, nem tudsz betelni vele. Aztán szerencse kérdése hogy milyen csajokkal vagy egy szobában. Én szerencsés voltam jófejeket fogtam ki, nagyon jól elvoltunk, segítettük egymást.

Szóval hidd el túl fogod élni, több millió nő túlélte már a világon! Ki lehet bírni azt a pár napot a kórházban is!

2009. aug. 9. 21:43
 12/12 Adri baba ***** válasza:

Szia!!:)

Én a 36.héttől már szülni akartam annyira vártam,de tudat alatt féltem is tőle!:)

Bármit megtettem volna hogy kijöjjön és kíváncsi voltam mennyire fog fájni stb.

a 39.héten el is jött amire vártam!5perces fájásokkal indultunk el a kórházba,és rá 1óra 45percre megvolt a lányom!Nem mondom hogy nem fájt de hamar túllettem rajta!

Életünk legszebb élménye volt a párommal(ő is benn volt)

Ezt azért is írom mert nem csak "rossz"élmények vannak...Lehet hogy neked is pikk-pakk meglesz!ÉS ha már a kezedbe van mindent elfelejtesz ami kellemetlen volt!

2009. aug. 10. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!