Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után VIP szoba debrecen...

Szülés után VIP szoba debreceni kórházban. Van olyan, hogy az apuka éjjel-nappal ott lehet és ott aludhat Debreceni kórházak közül valamelyikben?

Figyelt kérdés
Szeretném ha a baba és az apuka Non-stop velem lennének, szobatársak nélkül. Amennyiben van ilyen, mennyibe kerülne naponta?

#szülés #baba-mama #debrecen vip szoba #apukával #apuka ottalvás
2012. okt. 22. 15:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%

Szia!

Én decemberben lesz egy éve, hogy megszültem a 2. babámat a klinikán. Néhány félreértést szeretnék tisztázni ha nem haragszol meg. Szóval

- a klinikán a babád éjjel nappal, végig veled van mivel bababarát kórház.

- A babás szobák 10.000Ft-ba kerülnek (kerültek 10 hónapja), itt csak te vagy és a baba!

- a papás szoba, ami gyönyörű, fa bútoros - nem az a fapados, kényelmetlen vaságy, mint a többi szobában - 15000Ft/nap! Itt te vagy a babával és apuka, éjjel, nappal... amikor akarod :)

- Még egy nem tiszta dolog: sok ágyas - ami négy ágyat jelent amúgy - egy van vagy talán kettő. Ide általában a sötétebb bőrszínűek kerülnek, erre figyelnek a szülésznők, orvosok általában!!!

- Tény, hogy ha van szülésznőd, vagy orvosod addig mennek, míg 2 ágyasba nem kerülsz!!!! Így jártam én is!!! :):) Ha nincs egyik sem, nagyobb az esélyed, hogy 3 ágyasba kerülsz!

Nem tudom, hogy tudtam-e segíteni és remélem nem haragszol, nem kioktatni akartalak, csak úgy gondoltam néhány félreértést megpróbálok segíteni tisztázni :):) Kellemes babavárást és nagyon gyors, könnyű szülést kívánok!!!!

2012. okt. 25. 14:17
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

2.5 éve szültem és uncsim ott dolgozik :)

Az utolsó mindent nagyon jól leírt :)

2012. okt. 25. 14:23
 13/17 anonim ***** válasza:
55%
nem bántásból,de mi a bánatot fog csinálni ott a férjed 24 órában? gyerek eszik-alszik,te örülsz h élsz-főleg ha ne adj isten császároznak- nővérkék,orvosok jönnek mennek egész nap,ajtó nyitva-nem engedik becsukni vip ide vagy oda- te is jössz mész-enni,wc-re,kezelésre,csecsemőosztályra- férjed bekattan ott az tuti. plusz hova teszed? hol alszik? ezek a szobák nem így vannak kialakítva..
2012. okt. 25. 14:48
 14/17 anonim ***** válasza:

nem orvos függő h hová kerülsz. amikor én szültem annyian voltak h a terhespatológián is voltak mamák babákkal,szóval ha épp van szabad vip,akkor szerencséd van,de nekem mondták h alapból várólista van,szóval nagy szerencse kell hozzá,nem az h kinek vagy a betege/vagy kinek nem/

és ne haragudj meg ezért,de sztem a férjednek sokkal jobb lenne ha ebben a pár napban szusszanhatna kicsit mire hazamentek épp elég lesz neki akkor 24 órázni :) maradjon otthon,sokat úgysem tud a babával kezdeni,max kézbe vehetio néha de egész nap aludni fog vagy ha nem megy a szopizás akkor sírni,és szopizni. neked is épp elég lesz magaddal és a babával foglalkozni. a férjed meg úgysem tud segíteni

2012. okt. 25. 14:53
 15/17 anonim ***** válasza:

Magán/fogadott orvosi közbenjárás nélkül elég esélytelen a dolog, mert pl.ha olyan szerencséd van,hogy "csak" ketten pályáztok a szobára és a másiknak van dokija,te elfelejtheted,vagy ha éppen szabad de pl.holnapra várja a magándoki a pácienst,priogi esetén aki már jelezte a szándékát,megint így jártál :-( ja és ezért van várólista! te pedig sajnos hiába szólsz hogy jan.1re vagy kiírva,simán szülhetsz 2-3héttel hamarabb,vagy 1héttel később!

Remélem,minden úgy alakul,ahogy szeretnéd!

Könnyű szülést és egészséges babát kívánok!!

2012. okt. 25. 15:14
 16/17 A kérdező kommentje:

14:17-nek: nem vettem kioktatásnak, köszönöm a pontos és hosszú választ, sokat segített.

Többieknek is köszönöm a válaszokat, reméljük akkor, hogy szerencsével járok, és lesz szabad szoba. Ha mégsem, akkor mennyi a látogatási idő, mikor bent lehetnek velem?

14:48-nak: A férjem szeretne mindenképpen bent lenni, nem akar egyedül lenni a lakásban, úgy, hogy mi meg bent vagyunk, és tudja, hogy akár Ő is ott lehetne. Félreértés ne essék, nem én kényszerítem, hogy legyen ott :) Lehet, hogy nem fog tudni sokat segíteni bent, de legalább látja, hogy hogy működnek a dolgok, és addig is szokja, hogy mire hazaérünk, könnyebb legyen és ne kelljen mindent kérdeznie tőlem mikor pont pihennék, hanem bent majd látja, hogy működnek a dolgok. :)

2012. okt. 25. 16:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Nincs látogatási idő,barmikor bármennyit ott lehet.De én pl alig vártam,hogy egyedül lehessünk a babával.
2012. okt. 25. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!