Hányadik hétre született az első babád? Kisfiú vagy kislány? Súly és kg? Mennyit vajúdtál?
Tyű kedves 15:29-es 35 óra vajúdás az nem semmi...:)
Mennyi idő kellett, hogy elhatározd magad, hogy még egyszer szülsz? gondolom nem lehetett könnyű :)
40. héten született a kislányunk, 3100 grammal és 56 cm-rel. 17 órát vajúdtam, a szülőágyon kb. 3 órát voltam.
Most 34 hetes vagyok a kistesóval, vele progis császárra készülök.
Minden jót neked!
Én nagyon bízom benne,hogy azért nem fogok 12 óránál többet vajúdni a fiammal. :(
De tudom,hogy ugysem rajtam múlik.
Volt olyan közületek,akinek nem volt bent sem apa,sem pedig más rokon a családból, és egyedól vajúdott a szülésznővel?
1.baba,kislány:2820 gramm,54 centi.39+4.Egyből 3 perceseim lettek,és az első fájástól számítva 40 perc múlva volt a kezembe,gátmetszés és minden nélkül.Hihetetlen volt!3 éves nagylány:)
2.baba,kislány:2860 gramm,53 centi.39+1.Magzatvíz elfolyás,rá 20 percre egyből 3 percesek.Magzatvíz elfolyástól számítva 50 percre értünk be a kórházba,egyből szülőszoba,kitolás,és 2 nyomásra pontosan 21 perc alatt kint volt a kislányom.Első fájástól számítva 50 perc.Ő 2 hetes.
Mindenkinek könnyű szülést kívánok!:)
40+2
kisfiú
4 kg és 54 cm
Összesen 8 órát vajúdtam,ebből 4 óra tolófájásokkal és végül császároztak.
(Súly és kiló??? XD súly és centi nem? XD)Bocs nem tudtam kihagyni :D
26-os vagyok velem nem volt senki.Míg nem volt muszáj feküdni addig kint sétáltam a váróban a férjemmel,behívtak hogy megvizsgáljanak és ki voltam teljesen tágulva akkor már nem engedtek sehova.Elvoltam a szülésznővel és a dokim is gyakran benézett beszélgetni :)
( óra volt a vajúdásom első fájástól számolva,bár a magzatvíz vmikor hamarabb elfolyt észrevétlenül:D 5 percesekkel kezdődött)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!