Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tudom, hogy csak szóbeszéd,...

Tudom, hogy csak szóbeszéd, de lehet, hogy van benne valami? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Arra a hiedelemre gondolok, hogy ki lehet számítani a baba születését pontosan, ha tudjuk, hogy mikor mozdult meg először és hozzáadunk 20 hetet? Lehet, hogy buta kérdés, de már egyre türelmetlenebb vagyok és olyan jó lenne tudni mikor jön ez a kis manó!
2009. aug. 7. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia, hát erről a hiedelemről még sose hallottam, szerencsére. Mivel a baba már egészen korán elkezd mozogni, amikor még nem is érzed, ezért ez nem lehet igaz. Nálunk a 12. heti uh-n is mozgott, hátat fordított, én a 16. héten kezdtem el érezni és a 39. héten jött.
2009. aug. 7. 14:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ez igaz lenne, akkor az én fiam koraszülött lett volna. Ebben a 20 hetes dolognak annyi alapja lehet, hogy a 20. hét körül már mindenki érez magzat mozgást, és ha ehhez hozzáadjuk a 20. hetet, akkor nagyjából a szülés időpontja körül vagyunk.
2009. aug. 7. 14:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az első fiammal márc 7re voltam kiírva én mozdulás szerint feb 15-re tettem,feb 18-n lett meg.De ez valószínű csak véletlen,mert akkor a lányom nagyon máskor született volna.
2009. aug. 7. 14:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet! Tényleg nincs összefüggés! Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. aug. 7. 14:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is hallottam erről a hiedelemről. De én pl pontosan meg sem tudtam volna mondani, mikor éreztem először mozogni. Egyszer csak elkezdtem felfigyelni rá, de ez inkább egy folyamat volt, mint egy konkrét mozzanat. Így eléggé elnyúlott volna az érkezése. De ahhoz képest is igencsak koraszülött lett volna.
2009. aug. 7. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nekem július 28-án meg kellett volna szülnöm.

40h

2009. aug. 8. 09:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Erről már én is hallottam,de úgy vettem észre nincs valóság alapja.

Első babás vagyok és a 18.héten éreztem először a mozgást.Most 39 hetes vagyok és a picim semmi jelét nem mutatja annak, hogy ki akarna jönni.A CTG nem mutat fájásokat (igaz nincs is) a méhszájam zárt.Már nagyon kíváncsi vagyok a fiamra,de nem tudok mit tenni csak várni...

Boldog Babavárást Kívánok!

2009. aug. 9. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!