Nálatok hogy zajlott a szülés pontosan? Hogy emlékeztek vissza rá?
Ezt úgy értem, hogy attól kezdve, hogy pl. hány perces fájásokkal mentetek kórházba kb addig, hogy bekerültetek a kisbabátokkal a kórterembe. :-D
Nemsokára én is megyek szülni... :-D
36 hetes km
Első gyereknél: Este hasmenésem volt ami pár óra után nyilvánvalóvá vált, hogy nem egyszerű hasmenés :) Kb 5 perces fájásokkal mentem be a kórházba akkor azt hittem, hogy ez már hű de fáj, de az igazi csak akkor jött amikor kirepedt a magzatburok. Utána folyamatos fájások és kb 6 óra alatt meglett a lányom. Nem nagyon voltam jelen, a tolófájásnál is csak azért nyomtam, mert mondta a doki. Végig nem fogtam fel, hogy szülök :)
2. gyerek: be kellett feküdnöm a rossz nst miatt ami miatt pár nappal később meg is indították a szülést. Kaptam méhszájtágító zselét amitől este elfolyt a magzatvíz, reggel kaptam beöntést majd oxitocint amitől kb azonnal a 10 perces szoftos fájásokból folyamatos fájás lett, de legalább 1.5 óra alatt megszületett a 2. lányom. Itt éreztem a tolófájást is és lehetőségem volt gátvédelemre.
Arra tisztán emlékszem, hogy amikor a 2.-at szültem arra gondoltam, hogy komolyan ilyen hülye vagyok, hogy még 1x bevállalom....most ehhez képest a 3. babán gondolkodunk :)
Szóval bármekkora is a fájdalom a baba mindenért kárpótól.
Gyors szülést!
2 kislány....nálunk is kislány lesz :-D
Remélem bevállaljátok a harmadikat is! :-) Köszi a jókívánságot, én úgy indulok neki, hogy akármennyi fájdalmat is kell elviselnem, utána már mindig velem lesz a picikénk...már nagyon várom!! Köszi a választ!
Nekem be kellett feküdnöm a kórházba mert rossz volt az Nst-m, szerdán befeküdtem, vasárnap felkerültem a szülőszobába hosszú Nst-t csináltak az rendben volt. Aztán csináltak egy amnioszkópiát.. Utána 1 órával elkezdett fájni a derekam. Ez volt este 7-kor, éjfélkor visszakerültem a szülőszobára, fél 3-kor megszületett a kisfiam. Nem volt nehéz szülés, fájdalomcsillapító nélkül szültem, a doki rásegített a fájásokra oxitocinnal. Hajnal 5-kor kerültünk a kórterembe. Könnyű szülést kívánok!
7 hetes kisfiú anyukája
Hát még az én szemem is könnyes lett, ahogy a soraidat olvastam...biztosan ez a legcsodálatosabb érzés, amit át lehet élni akármilyen fájdalmas is...
Köszi, hogy megosztottad velem a te történetedet és sok boldogságot, jó egészséget kívánok nektek!!!
Szia,
nálam reggel 8-kor elfolyt a magzatvíz, de fájás nem volt. 9- re beértünk a kórházba, de nem volt fájásom. A dokim délben "megvizsgált" és még burkot repesztett, azt mondta, hogy most már fájni fog. És tényleg fél 1- kor kezdődtek a fájások, kb. 5 percesek, majd fél óra múlva szinte perces, majd folyamatos fájások jöttek. Aztán jött hamarosan a tolófájás. Fél 4- re meglett a k kisfiam. Gyakorlatilag megszültem az első babámat 3 óra alatt, oxictocin nélkül, gátvédelemmel. Borzasztóan fáj a szülés, el sem tudja képzelni az ember hogy mennyire, de amit kapsz cserébe az a legfantasztikusabb dolog, amiben része lehet egy nőnek. Rámtették a kis csomagot, aki egyből elhalgatott, a büszke apuka meg elvágta a köldökzsinórt. 2 órát voltunk még a szülőszobán, aztán fél 6-6 körül felmentünk a szülésznővel az osztályra.
Hasonlóan gyors, könnyű szülést kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!