Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit jelentenek ezek a jelek?...

Mit jelentenek ezek a jelek? Közel a szülés?

Figyelt kérdés
32 hetesen már görcsök, keményedések, derékfájás gyötört, a méhszáj pedig nyílt (erős hüvelyi feszüléssel- én szóltam a dokimnak), 2000-ről 1100-ra. 1 hetet töltöttem kórházban, megfigyelésre, visszatartásra fektetett be a dokim. Azóta egyre többet görcsölök, főleg éjszaka, de még rendszertelenül, nagyon sokat keményedek (minden felüléskor és felálláskor), a derekam is elég gyakran fáj, hányingerem is van, enyhe fejfájással, a hüvelyem is sokat fáj, feszül (szintén felálláskor!) A baba pedig érezhetően nem fér benn, nagyon furán, erősen mozog mostanában! Kihúzom szerintetek a 37. hétig? 35+3 hetes vagyok!
2012. okt. 12. 16:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Pihenj sokat, és ami nekem még segített a magne B6-ból az ampullás ivó változata. Gyakran görcsöltem én is éjszakánként, olyankor megittam egyet és az segített.

De ha megszülnél most akkor se aggódj. Én 35+1hetesen szültem és semmi baja nem volt a babámnak.

2012. okt. 12. 16:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Szedek magnéziumot, egész nap fekszek. Enni, inni, wc-re megyek már szinte csak ki a szobából. És pár napja egész nap álmos vagyok, aludni viszont nem tudok. (még anyósoméknál lakunk, sajnos nem fogják fel, hogy pihennem kell, egyfolytában hangoskodnak!)
2012. okt. 12. 16:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát ên az elsőt így vártam, mint te. Anyóséknál. Hát ott se volt szokás még este 10- kor se csendben lenni, aztán 33 hetesen vizesedett a lábam, 32 hetesesen 2 ujjnyira nyitva voltam, így nekem is pihenni kellett volna. 34 hetesen olyan vizes voltam, hogy megmutattam a dokinak és közöltem, nem tudok otthon pihenni. Így bevágott a kórházba, 38. Héten szültem, addig bent voltam, tudtam pihenni, infúzióval kihajtották a vizet is. Ha nem tudsz pihenni beszélj a dokival, persze nem jó bent feküdni de én tudom miről beszélsz!
2012. okt. 13. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!