Volt kozuletek valaki olyan, hogy a császárt javasolt a doki az aranyere miatt?
Én a helyedben mindenképp fölhívnám a dokimat, és elmondanám neki az aranyérrel kapcsolatos félelmemet. Szerintem van esély sajnos arra h a nagy erőlködés a természetes szülés következtében még nagyobb bajt okozhat. Szerintem indokolt lenne a császá. de én nem vagyok orvos...kérdezz rá! Minél hamarabb!
Szintén 36heteske
Szerintem azért mert aranyered van nem indokolt a császár.
Beszélj az orvosoddal.Gátvédelem mellett nem hiszem,hogy baja lenne az aranyérnek.
Anyunak mindig volt aranyere,előjött akkor is amikor engem szült,de nem császározták ezért.
Viszont,azért gondoljunk bele,hogy egy vérző aranyér,a mégnagyobb erőlködéstől..hát hadd ne mondjam,nem lesz lehet szép vége:S
Nekem sipoly volt a végbelem mellett,ha erőlködöm vérzik mint a fene én majd ..megfogom említeni a dokinak,nem mert magától a hüvelyi szüléstől félek,de nem hiányzi,hogy gátvágás után a végbelemet is összevarják újból.
Jah amúgy anyának gátvágás volt és úgy jött az aranyere,szóval azért...
Nekem szules elott negy hettel jott ki eloszor es nem kicsit, hanem nagyon. Egy hetig menni sem tudtam, majd gyogyszert szedtem, hogy legalabb kicsit lenyugodjon a helyzet. Annyit ertem el, hogy nem fajt annyira, de ugyanugy kint volt (egyebkent nem egy, hanem ket dudor volt). El nem tudtam kepzelni, hogy hogyan fogok en ezzel szulni, de a vajudasi fajdalom teljesen elvonta a figyelmemet rola, arrol is elfelejtkeztem, hogy van aranyerem. A korhazban sem foglalkoztak vele, azt mondtak, hogy nem gond, szules utan visszahuzodik, nem lesz baj. Termeszetesen szultem gatvedelemmel. Szules kozben meg egy pici kijott, de utana mar egy percig sem fajt, ket het alatt teljesen visszahuzodott.
Szoval eszukbe sem jutott emiatt csaszarozni, igaz, hogy en a csaszartol menekultem volna, amennyiben nem lett volna a baba, vagy en eletveszelyben, marpedig egy aranyer miatt szerintem ilyen nem fordulna elo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!