Ha párod nem tudna bemenni munka miatt, anyukádat behívnád a szülésre?
Mi a férjemmel még 2-3 évig nem tervezünk babát, de beszélünk róla. Ő nem nagyon szeretne bejönni( ezt most látja így, akkor lehet már másképp látja)
De ez még csak beszéd nem valós.
Szóval én simán behívnám anyát.
30 hetes vagyok, ha dúlát felfogadok, akkor 1.ennyi idő alatt már nem ismerem meg annyira, hogy olyan támogatást adjon mint mondjuk anyukám,2. gyakorlatilag nem hinném, hogy segíthetne a szülésben, hiszen nem kórházi dolgozó és 3. fizetni kéne neki...
remélem nálunk is úgy jön ki, hogy ráér majd párom, csak elgondolkoztam egy "B verzión":)
Szerintem elhívnám anyut, ha a férjem nem tudna jönni. Valahogy jó, ha van ott valaki, akit szeretsz és ismersz.
Nekem lelkileg nem elég a doki és a szülésznő.
Most fogok harmadszor szülni, remélem ezúttal is apásan.
Persze, anyát simán, sőt tesómat is- de ráért a párom mindháromszor! :))
Nekem jó a kapcsolatom tesómmal- lány - és anyukámmal is- nagyon szívesen behívtam volna őket, abban az esetben, ha férjem nem tudott vagy nem akart volna jönni.
A lényeg, hogy olyan ember legyen melletted, aki ha melletted van, megnyugtat- erőt sugároz, nem ciki-égés előtte semmi! :) Ez hülyén hangzik, de vannak, akik görcsölnek azon, hogy juj, be nem csusszon egy kis kaka a tolófájásál, mert ott lesz a férjem- és ha erre koncentrálsz nyomás közben, az nem segít- inkább gátol.
Akivel te biztonságban érzed magad, megbízol benne, az legyen veled! ha ez a férjed, akkor ő, ha anyukád, akkor ő, ha egy dula, akkor ő!!
Szerintem ha szül az asszony, nincs az a munkahely ahonnét a főnök ne engedne el!
Én vagy Anyukámat, vagy Barátnőt hívnék be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!