Szülni undorító? Idegen emberek turkálnak a lábad közt, ki vagy szolgáltatva az embereknek, mindenki okoskodik, trutymó folyik belőled és genny, kitágul a hüvelyed, lóg a melled és a feneked, undorító petyhüdt a tested, amit a kutya sem kíván.
Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 21:16
31/32 anonim válasza:
Utolsónak: ilyen kérdésre szerinted hogy lehet reagálni?
Mert normálisan nem.
Ha valaki ennyire degenerált és még nyilvánosságra is hozza,az megérdemli az ilyen hangvételű válaszokat!
32/32 anonim válasza:
Heh, hát én is úgy voltam vele, hogy csodálatos meg stb. aztán megnéztem egy videót. Nem vagyok tizenéves, de ahhoz, hogy én arra vágyjak, kb. 60éves bölcs öregasszonynak kellene lennem, most úgy érzem. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!