Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülni undorító? Idegen...

Szülni undorító? Idegen emberek turkálnak a lábad közt, ki vagy szolgáltatva az embereknek, mindenki okoskodik, trutymó folyik belőled és genny, kitágul a hüvelyed, lóg a melled és a feneked, undorító petyhüdt a tested, amit a kutya sem kíván.

Figyelt kérdés
2009. aug. 5. 21:16
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
93%

Kérdésre a válasz:NEM!!!!!

Nem tudom ki hogy van vele de én a saját orvosommal,szülésznőmmel és a párommal szültem,nem voltak idegenek,ez nem mozi...

Kiszolgáltatva csak a saját testednek vagy.

Akik ott vannak azért vannak,hogy segitsenek,nélkülük lenne még csak nehéz szülni.

Folyik a "trutymó" és a "genny"?Igen,bár én finomabban fogalmaznék.

Az,hogy ki vagy tágulva természetes,örülj neki.A doki sok ilyet látott már.

Az,hogy mindened lóg senkit sem fog érdekelni,hidd el még téged sem.

Ha valaki egy szülő nőt megkiván az egy perverz állat,ha a párod nem akar majd utána akkor egy barom.

2009. aug. 5. 23:58
 12/32 anonim ***** válasza:
69%
...
2009. aug. 6. 09:01
 13/32 anonim ***** válasza:
82%
Én is viszolyogtam ettől az egésztől, de szülés közben csak arra gondoltam, hogy mindjárt életet adok egy embernek! Most itt piheg a karomban és bármi kellemetlenség nagyon messze van. Ja, és sokkal kevésbé volt szörnyű, mint gondoltam. Nagyon büszke voltam és vagyok a babámra, magamra, a páromra, a szülészre, a dokimra.
2009. aug. 6. 09:57
 14/32 anonim ***** válasza:
73%
szülni a világon a legcsodálatosabb dolog, maradjunk ennyiben. És az eredmény felér bármennyi áldozattal.
2009. aug. 6. 12:58
 15/32 anonim ***** válasza:
56%

Hogy tudtok normálisan válaszolni egy ilyen beteg embernek?

Mert aki ilyen kérdést tesz fel- vagyis ilyen megfogalmazással- hát az csak egy elmeháborodott lehet!

Igaza van a ...nem tudom hányadik válaszolónak!

Akaszd fel magad!

2009. aug. 6. 13:07
 16/32 anonim ***** válasza:
71%
szerintem te tizenéves vagy !!!! miért nem kérded meg anyukádat milyen volt téged megszülni??
2009. aug. 6. 13:42
 17/32 anonim ***** válasza:
68%
Hallod! Szerintem te nem vagy normális. Kezeltesd magad! Addig ne szülj gyereket még ezt így gondolod, szegény gyereknek egy gennyes, lógó csöcsű, barom anyja lenne...
2009. aug. 6. 14:00
 18/32 anonim ***** válasza:
65%
Én azért válaszoltam kedvesen erre a kicsit szélsőséges kérdésre, mert a durvaságból pont a lényeget nem érti meg: hogy ez csodálatos! Értelmet nyer minden, amikor megszületik egy baba. És Ő különleges, belőled és a szerelmedből van és ti vagytok számára az élet, testileg-lelkileg.
2009. aug. 6. 15:02
 19/32 anonim ***** válasza:
71%
Képzeld el, mi lenne most veled, ha anyukád is így gondolta volna annak idején... ;-)
2009. aug. 6. 15:14
 20/32 anonim ***** válasza:
61%

A szülés egy NORMÁLIS nőnek a legszebb dolog az életében!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én ezt mondom 19évesen!!!!13napja szültem meg a Kisfiam:)(L)

Én még vért sem láttam szülés közben,semmit.Az meg nem érdekelt h a doki meg a szülésznö lát ott.

És sztem senki meg nem mondaná h majd 2 hete szültem!!!!

2009. aug. 6. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!