Tudnátok belinkelni olyan oldalt ahol a megadott értékek alapján (comb, fejkörfogat stb) meg lehet saccolni a baba súlyát?
Tudom, hogy ez közel sem pontos értékeket mutat. Csak kiváncsi vagyok, megveszek már, hogy babázzak
39hkm
Szülésznőm azt mondta, hogy egy kilós tévedés is előfordul az UH alapján, ami azért ritka, de a fél kilós tévedés elég gyakori.
Ezzel az erővel én is besaccolom Neked: 3240g és 52 cm :o)))
Amúgy a centiben még születés után se bízz.
Egyik gyerekemnél bejött a szülésznő amikor meglett, mondta, hogy 56 cm, majd a kartonjára 54 cm-t írtak, a zárójelentésbe 59 cm-t, és amikor haza vittük, és a védőnő pár naposan megmérte, akkor 52,5 cm-t mért. Szóval sose tudom meg... :D
Inkább olvasgass, vagy nézz filmet, csak eltelik már az a kis idő.
Szép szülést!
Tudom, ez piszok rossz érzés, de hidd el, hogy visszanézve már csak annyit mondasz majd, hogy, "hát igen, a vége már nehéz volt".
Együtt érzek, 41+6-ra szültem a harmadikat, pedig az első kettő a 38-on megszületett, erre számítva még hosszabbnak tűnt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!