Vajúdok? Lehet még ma babázhatok? 39+5hkm
Figyelt kérdés
Tegnap voltam CTG-n enyhe fájásokat mutatott a gép.Ma viszont arra ébredtem,hogy borzalmasan fáj a derekam.Nem múlik,szinte mozdulni sem bírok,sehogy nem jó.Tegnap délután óta sokat keményedek.Fájásaim 9-10 percenként vannak.A nyákdugó is elment az este.Szerintetek?Már nagyon várom a szülést!Első baba lesz.2012. okt. 5. 15:28
11/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok!7 percesek,most lezuhanyzok,beszéltem a szülésznőmmel azt mondta,ha meleg zuhanyra sem múlnak,induljunk.
2012. okt. 5. 18:30
12/15 anonim válasza:
kedves kérdező! mi lett veled?
13/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Azok a jóslók elmúltak,miután zuhanyoztam.De hetedikén 11:00-kor jött egy fájás,onnantól kezdve hárompercesek egyből,12:20-ra értünk a kórházba,és 12:50-kor megszületett Lilla baba.Gyönyörű kisbaba:)
2012. okt. 24. 15:18
14/15 anonim válasza:
Szia!
Fogadd gratulácíomat!!
Sok boldogságot a babához!
2 éves kiscsajszi anyuja:)
15/15 anonim válasza:
Gratulálok és sok boldogságot!!!!
6 hetes kislány anyukája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!