Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi az esélyem császár...

Mennyi az esélyem császár után természetes úton szülni?

Figyelt kérdés
A 2 szülés közt 2 év fog eltelni.
2009. aug. 4. 13:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt mondta az orvosom, hogy az első császár után 75% esély van a következőre. Második után pedig 99% a harmadikra.
2009. aug. 7. 13:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám a bátyámat császárral szülte, nővéremet és engem már rendes úton, tehát szerintem van esély :)
2009. aug. 7. 13:21
 13/15 A kérdező kommentje:
nekem, ha ilyet mondana az orvosom, akkor tuti felkeresnék még egy párat..
2009. aug. 7. 16:30
 14/15 anonim válasza:
Az én barátném is az elsőt hosszú vajudás után megcsászározták, rá 2 és fél évre várta a 2. babo születését mondta a dokinak, hogy ő megpróbálná simán és sikerült neki :)
2009. aug. 7. 21:48
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondtam a dokim,hogyha a szülés és a teherbeesés között eltelik minimum 2 év,akkor nekifutunk a spontán szülésnek.

Mi feltétlenül várunk ennyit,szeretném a 2, babánkat,apás szüléssel,természetes úton világrahozni.

1 éves nagyfiú anyukája

2009. aug. 8. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!