Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi az esélyem császár...

Mennyi az esélyem császár után természetes úton szülni?

Figyelt kérdés
A 2 szülés közt 2 év fog eltelni.
2009. aug. 4. 13:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
Hát nem akarlak elkeseríteni, de szerintem esélyes, hogy megint császárod lesz. 2 év elég kevés ahhoz, hogy a heg olyan mértékben regenerálódjon, hogy kibírja a terhelést. De lehet, hogy szerencséd lesz. Mondjuk az is kérdés, hogy miért volt császár az első szülés. Mert ha mondjuk az az ok, hogy túl nagy volt a feje a babának a medencédhez viszonyítva, akkor ez a gond jó eséllyel a kistesónál is felmerülhet. De mindenképpen az orvosoddal beszélj, hátha sikerülhet természetes úton is megszülni a kistesót. Szurkolok neked, mert nagy élmény!
2009. aug. 4. 13:53
 2/15 A kérdező kommentje:

Hát köszi. Én nagyon szeretnék normálisan szülni, tuti nagy élmény. Igen, nagy volt a feje, de azért próbálkozhattam.

18 órát vajúdtam fájdalomcsillapító nélkül és sajnos nem tágultam.

2009. aug. 4. 14:05
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne keseredj el, nekem az elsö baba - ugy, mint nálad: hosszú vajúdás, nem tágultam - császárral lett, a második (gyakorlatilag ugyanakkora baba) gyorsan és természetes úton meglett.
2009. aug. 4. 14:14
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha azt mondom 100 akkor lepontozna,de akkor is van 100% esélyed.Barátnőm első babáját császárral szülte(köldökzsé rátekeredett a baba nyakára),hosszanti vágás .A 2. baba napra pontosan 2 évvel később jött,természetes úton...

Úgyhogy van esély,nem kell elkeseredni:)

2009. aug. 4. 15:29
 5/15 A kérdező kommentje:

De rendesek vagytok!! Ez az utolsó esélyem, mert több gyerekem nem lesz:)

Drukkoljatok!!:)

2009. aug. 4. 19:50
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Tudományos alapokon 60 %.
2009. aug. 7. 12:07
 7/15 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem tágultál, akkor sajna ez most is esélyes, de azért drukkolunk!
2009. aug. 7. 12:11
 8/15 anonim ***** válasza:
Mikor születik meg?:)
2009. aug. 7. 12:16
 9/15 A kérdező kommentje:

Még csak 10 hetes, de komolyan mindent szereték megtenni ennek érdekében.

Köszi az eddigi válszokat!

2009. aug. 7. 12:22
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én xsászárral szültem nem 2 hónapja, rátekeredett a babó nyakára a köldökzsinór. Megkérdeztem a dokit, ha jönne még egy baba, akkor van még esély normál szülésre, vagy autómatikusan császár? Azt mondta, hogy császár. De jó olvasni, hogy mégis van esély.

2009. aug. 7. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!