Szülés előtt néhány héttel természetes a depresszió?
Figyelt kérdés
2 hetem van hátra szülésig és egyre gyakrabban eltörik a mécses, kedvetlen vagyok, fáradt. Félek, hogy ez nem fog elmúlni, illetve, hogy valami baj van az anyai érzéseim megélésével.2009. aug. 4. 09:56
1/3 anonim válasza:
ez nem depressszió, csak szerintem kezded átérezni a dolgok súlyát. ilyen nekem is volt, de nekem a szülés után a kórházban.
2/3 anonim válasza:
én is pont így vagyok,pedig még 4 hetem van a szulésig.Eddig mindent olyan szépnek láttam a szulés is még távolinak tunt,de most kezdek beparázni.
3/3 anonim válasza:
Nyugi! Szülés előtt kb 3-4 héttel én is megbolondultam. Össze-vissza érezgettem mindent, hisztis dög voltam, csoda, hogy a párom kibírt. (alapjáraton nagyon toleráns és kedves vagyok egyébként) Mindenbe belekötöttem, ha már a papucsát az ajtóban hagyta attól elsírtam magam idegességemben. Remélem nálad sem fog sokáig tartani ez az időszak, mert ez tényleg borzalom. Már nekem is nehéz volt elviselni magam...
Hála a jó égnek ahogy meg lett a babám újra "normális" lettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!