Nem borzasztó beöntést kapni,mikor úgyis annyi baja van már akkor az embernek?És mért adnak ha adnak savlekötőt?Sokan mért hánynak a vajúdás alatt? Mért van "kakilás" érzésük a szülő nőknek a kitolás szakaszában? Köszi a válaszokat!
általában a beöntés azért kell hogy kitisztuljon a szervezet hogy a nyomásnál nehogy oda alkoss valamit,de ennek ellenére is adódik néha ilyesmi,ami nem ciki, az szülész letörli és kész
savlekötőröl nem tudok nyilatkozni
én is majdnem hánytam az erőlködéstől meg ilyenkor szó szerint felfordul a gyomrod.
kakilás érzés meg azért van mert amikor már jönnek a tolófájások akkor a baba feje már nyomja a végbelet és ezért érzünk székelési ingert..
2012. okt. 1. 19:00
2/8 A kérdező kommentje:
Miért fordul fel az ember gyomra? A kinyomástól lesz hányinger? De mért?Bocsi,ha hülyék a kérdések,de érdekel,csak erről sehol nem lehet olvasni.
2012. okt. 1. 19:26
3/8 anonim válasza:
hát nem is tudom igazából.
a rosszulléttől is lehet,én nagyon az voltam,lehet attól,
mondtam is hogy lehet hányni fogok de elmúlt.
ez mind az erőlködéstől van, meg ugye csak a baba jön kifelé és a terhesség alatt a gyomor elmozdul a helyéről, hiszen a növekvő méh nyomja felfelé,mert a méh a hasüregbe terjeszkedik..
az utolsó hónapban már a bordát nyomja rendesen..érzem is :)
35 hetes kismama és egy kislány anyukája
2012. okt. 1. 19:32
4/8 A kérdező kommentje:
Rettegek a hányástól.És ezáltal a terhességtől is.Nem is maga a szülés gondolata visel meg,hanem,hogy lehet,hogy hányni fogok.Ilyenkor lehet valami nyugtatófélét kérni,mint a műtétek előtt,hogy kicsit lenyugodjon a kismama,mert én pl pánikbeteg vagyok és ha jön a hányinger akkor minden bajom van!
2012. okt. 1. 19:44
5/8 anonim válasza:
Kerhetsz fajdalomcsillapitot gazt vagy edat de ami ki akar jonni az ki is fog...en elso szuleyemnel hanytam de nem volt veszes..a tagulasi folyamat alatt volt..hidd el ha ott vagy a hanyas lesz a legkisebb bajod.. :)
30 hetes kismama
2012. okt. 1. 20:40
6/8 A kérdező kommentje:
Emetofóbiám van! Nekem a hányás elég nagy baj!
2012. okt. 1. 21:18
7/8 anonim válasza:
kicsit tartottam a beöntéstől de végülis nem volt olyan rossz.Amikor a wc-én ültem sokszor nem tudtam,hogy ez fájás vagy a beöntés hatása :D Savlekötőt nem kaptam. Hányingerem nem volt vajúdás alatt.
2012. okt. 2. 21:24
8/8 anonim válasza:
ahh ezek a szép élmények:)én is félek a hányástól,bár nem olyan szinten mint te(olvastalak korábban)de leküzdöm,mondván,h.ha jönni akar,jöjjön,tudom nem megnyugtató,de hidd el ez segít:)kb 3éve szenvedek ettől mikor megszületett a kislányom,fogalmam nincs mi váltotta ki de már tudom kezelni,nekem is sokáig meghatározta az életemet,de a sarkamra álltam,mert muszáj a családért!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!