Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Valakinek kezdodott igy a...

Valakinek kezdodott igy a szules? Mit csinaljak, hogy kibirhatobb legyen?

Figyelt kérdés

Tegnap reggel 8 ora korul fajasokra ebredtem. Eloszor nem torodtem vele mert mar hetek ota voltak joslofajasaim. De egy ido utan felfigyeltem ra,hogy rendszeresek. Elkezdtem irni,eloszor 8-10 prcenkent jottek majd 6 percenkent de nem volt olyan nagyon veszes,gondoltam lezuhanyzok. A zuhany se szzuntette meg a fajasokat sot jottek az 5 percesek egyre erosebben. Haza hivtam a ferjemet es jott a potnagyink is aki a 3 eves fiunkkal maradt itthon mig mi bementunk a korhazba.

Bementunk du. 3 ora korul. Megvizsgaltak (2 centire nyitva) de a gep csak 8-10 percenkent erzekelte a fajasokat.

Mondta a szuleszno,hogy ez meg napokig is igy lehet,menjunk haza es otthon vajudjak.

Hazajottunk es azota se multak el a fajasok. 8-10 percenkent jonnek, eleg erosek. Egesz ejjel fent voltam szinte, alltam, setaltam,ultem fekudtem.De sehogy se lett jobb raadasul eros hanyingerem van es egesz ejjel ment a hasam. A baj,hogy enni szinte nem birok csak par falatot ugyhogy mikor jon az erzes,hogy wc-re kell mennem mar semmi se jon ki belolem.

Most kell mennem egy uh-ra ahol megnezik a babat mert mar tul hordasba vagyok (40+3 het).

Nagyon felek,hogy mikor jonnek a rendszeres 5 percesek (addig nem fogadnak a korhazba amig nem 5 percesek a fajasaim) mar nem lesz erom a vajudashoz hiszen mar 1 napja vajudok gyakolatilag.

Szerintetek mit tegyek? Es volt valaki akinek szinten igy kezdodott a szulese?

Elore is koszonom!

2012. szept. 29. 15:23
 1/6 A kérdező kommentje:
Meg annyit,hogy furcsa modon inkabb a derekamba erzem a fajasokat jobban es kisugarzik a combomba.
2012. szept. 29. 15:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát ez most már egy-két napon belül biztosan meglesz.

Sajnos nekem is az a tapasztalatom, hogy minél többedik baba, annál hosszabban "szórakozik", mielőtt rendesen beindul.

Harmadik babával nekem is volt ilyen, hogy éjszakákon át végig rendszertelen fájások, majd semmi. És túlhordtam. 41+6-ra jött csak.

Próbálj beülni a kádba meleg vízbe, a jóslók ott előbb utóbb alább hagynak.

Eset igyál meg egy fél pohár vörösbort és próbálj meg elaludni.

A második szülésem egy ilyen "akció" után indult hajnalban, szülésznő javasolta nekem is, éjféltől hatig aludtam, egész kipihenten szültem...

Ezt kívánom Neked is!

2012. szept. 29. 15:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Tényleg próbálj egy kis melegfürdőt venni, az meg is gyorsíthatja, persze nem forrót. Próbálj pihenni igyál sokat és ha más nem megy le a torkodon szopogass szőlőcukrot. Nekem is ilyen volt a második előtte egy napig egyfolytában fájásaim voltak de a szülőszobára csak 2 percesekkel vettek fel. Nyugi már nem tart sokáig. Drukkolok, hogy hamar meglegyen! Sok sikert! Könnyű szülést!
2012. szept. 29. 17:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja és a fájás azt jelzi, hogy tágulsz, ami a combodba is nyilallik.
2012. szept. 29. 17:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi újság? Hogy vagy?
2012. szept. 29. 22:41
 6/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat es sajnalom,hogy eddig nem valaszoltam.

Vegul oktober 1.-en szuletett meg a fiam, David Mark 12:21-kor ,4057 grammal es 58 centivel :)

Viszont nem veletlenul voltak fajasaim mar elotte. Aznap mikor kiirtam a kerdest estere belazasodtam es masnap este bementunk a korhazba a laz miatt. Ott mondtam ismet a fajasokat . Megneztek es kiderult,hogy megrepedt a magzatburok es enyhen csordogalt a magzatviz. Valoszinu ettol voltak fajasaim. Igy oxytocinnal inditottak is.

2012. okt. 16. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!